09 / 05 / 2024

holding hisseleri

holding hisseleri

Borsa İstanbul'a gelen yabancılar kalıcı olacak mı? Yabancı borsa yatırımcısı hangi ülkelerden geldi. Yabancılar en çok hangi hisseleri aldı, hangilerini sattı?  

Temettü dağıtacak Koç Holding ve şirketlerinin listesi belli oldu

Borsada uzun süreli yatırım düşününler tarafından tercih edilen temettü hisseleri bu sene de dağıtıma başladı. Koç Holding ve şirketleri de bu sene dağıttığı temettü ile yatırımcısını güldürecek. İşte temettü dağıtacak Koç Holding şirketleri ve temettü miktarları…

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarıldı.

Raci Şaşmaz'ın Denge Holding’deki devrettiği hisselerine haciz!

Pana Film ile Pana Yapı’nın patronu Raci Şaşmaz’ın Denge Holding’deki hisseleri için haciz kararı çıktı.

Global Yatırım Holding'in gayrimenkul satışı iptal edildi!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin hisseleri ile tüm gayrimenkul yatırımlarının Okullu Gıda AŞ'ye satışına ilişkin sözleşmenin iptal edildiğini açıkladı.

Koza İpek Holding hisseleri uçuşa geçti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildikten sonra güçlü alımların görüldüğü Koza-İpek hisselerinde yükseliş sürerken, hisselerin ay başından beri kaydettiği prim yüzde 50'yi buldu

Tekfen Holding'in hisseleri yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding, Ocak ayında gördüğü en düşük seviye 3,43 TL'yi test ettikten sonra oldukça sert bir çıkış sergiledi. Holding, Tekfen İnşaat'ın Katar'da bir otoyol inşaatını 2,1 milyar dolara yapacağını bildirdi.

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding hisseleri Katar haberiyle uçtu. Tekfen Holding hisseleri yüzde 17'nin üzerinde artarak Ocak 2009'dan bu yana en hızlı yükselişini gerçekleştirdi.

Akfen Holding hisseleri bölünüyor!

Akfen Holding, tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada bölünme ile ilegili yönetim kurulu kararı yayınlandı.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Metro Turizm'in hisseleri çakıldı!

Yargıtay'ın iş adamı Galip Öztürk'e verilen müebbet hapis cezasını onamasının ardından Borsa İstanbul'da Öztürk'ün ortaklığı olan Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding hisseleri sert bir şekilde düştü

Net Turizm, Net Holding'de 50 milyon hisse sattı!

Net Turizm, yüzde 32.71 pay sahibi olduğu Net Holding'deki 50 milyon adet hissesini 2.55 lira fiyattan sattı. Net Holding hisseleri açıklama sonrası yüzde 5 primle 1.26 liradan, Net Turizm hisseleri ise yüzde 2.07 primle 2.47 liradan işlem görüyor.

Akfen İnşaat'ın hisseleri yüzde 10,06'ya ulaştı!

Akfen Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat'ın hisseleri halka arzı öncesinden, elinde bulundurduğu hisselerle birlikte yüzde 10,06'ya ulaştı...

holding hisseleri Haberi

holding hisseleri

Her gün yeni bir rekorla kanış yapan Borsa İstanbul'da Borsa endeksi 3.521’e yükseldi. Endeks son bir ayda yüzde 26 ve yılbaşından bu yana yüzde 89 yükselirken alternatif piyasalarda yatay bir seyir izlendi. Dolar/TL kuru 18,22,  Euro/TL 18,35 ve altının onsu 1.716 dolar olarak kayıtlara geçti.  Borsada endeks banka hisseleriyle yükseldi ve banka hisseleri yılbaşından bu yana yüzde 186 prim yaptı.

Yabancılar borsada kalıcı mı sorusuna yanıt arayan Milliyet Gazetesi Yazarı Zeynep Aktaş, MB'nın faizi 14 puandan 13 puana indirmesiyle birlikte hisse senetlerine ilginin arttığını ve yabancı yatırımcının 8 ay sonra Ağustos ayında yeniden borsaya döndüğünün söyledi.

Yabancılar en çok hangi hisseleri aldı?

Yabancıların ağustosta en fazla alım yaptığı hisselerin, Akbank, Tüpraş, THY, Sabancı Holding ve Yapı Kredi Bankası olduğunu, en çok satış yaptıkları hisselerin...