14 / 05 / 2024

Holiday Inn Ekspres otel ulaşım

Holiday Inn Ekspres otel ulaşım

Liv Yapı, Pegasus Yönetim Merkezi olarak yapılan binayı Holiday Inn Ekspress Otel'e dönüştürüyor.Yenibosna Basın Aksı revizyon imar planları kapsamında değerlendirilen Holiday Inn Ekspress Otel projesi 8 ay sonra faaliyete geçecek...

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

2004 yılında Ataköy Marina ve Galleria 120 milyon dolara satılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi'nin satışa çıkardığı Ataköy Marina, Galleria ile Crowne Plaza ve Holiday Inn, Denizciler Ataköy Ortak Girişim Grubu'na 120 milyon dolara (170 trilyon) satılmış.

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Şişli İnn Levent Evleri 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı!

İstanbul Levent'te Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Inn Levent projesi 17 bin metrekare üzerinde 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Antplato Basın Ekspres'te firma bünyesinde 2017 sonuna kadar taksitlendirme!

2016 yılı Aralık ayında teslimlerin yapılması planlanan Antplato Basın Ekspres projesinde uygulanan ödeme koşulları kapsamında 2017 yılının sonuna kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

İstanbul İnn Levent'te metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek 'İstanbul INN Levent1 2016'da teslim edilecek. ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat'ın 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği İstanbul INN Levent'in ilk bloku satışta.

İstanbul İnn Levent ev fiyatları!

İstanbul İnn Levent ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Inn Levent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Basın Ekspres Antplato teslim tarihi!

Basın Ekspres Antplato teslim tarihi olarak 24 ay sonra gerçekleşmesi planlandı. Toplam 180 ofisten oluşan proje toplam 50 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 4 bin 500 TL!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Şirket 50 milyon dolar yatırımla inşa edeceği Antplato projesinde ofisleri satışa çıkardı..

İstanbul İnn Levent projesinin basın toplantısı 24 Nisan'da!

Ünal İnşaat&Özler İnşaat Ortaklığı tarafından Levent’te 200 milyon dolar yatırım değeriyle 5 blok halinde hayata geçirilen İstanbul inn Levent projesinin ilk bloğu satışa çıkıyor.

Airport 24 Basın Ekspres iletişim bilgileri!

Airport 24 Basın Ekspres iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Projede spor salonu, cep sineması ve toplantı odası gibi imkanlar bulunuyor.

Basın Ekspres Airport 24 fiyatları!

Basın Ekspres Airport 24 fiyatları lansmana özel 234 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Basın Ekspres Caddesi’ne yakın konumda bulunan projede toplam 98 adet daire yer alıyor.

Holiday Inn Ekspres otel ulaşım Haberi

Holiday Inn Ekspres otel ulaşım


Liv Yapı İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Liv Plaza'yı Holiday Inn Ekspress Otel'e dönüştürüyor. Pegasus Yönetim Merkezi olarak yapılan binanın tadilat işlemleri ve gerekli izinler tamamlandıktan sonra otel olması planlandı.


Holiday Inn Ekspress projesinde tadilat işlemleri kaba ve ince inşaat, peyzaj ve dekorasyon çalışmaları yapılacak. Tadilat işlemlerinin 4 ay sürmesi planlanan Holiday Inn Ekspress projesinin 8 ay sonra açılması hedefleniyor.


3 bin 961 metrekare alana sahip Holiday Inn Ekspress projesi 2 bodrum kat olmak üzere toplam 8 katlı. Holiday Inn Ekspress projesinde 6 bin 501 metrekare kapalı alan bulunuyor.


Holiday Inn Ekspress projesi 108 odalı olacak. Holiday Inn Ekspress projesinin 2. bodrum katında otopark, sığınak, mekanik oda, 1. bodrum katında otopark girişi, personel servis laanları, toplantı odaları, zemin katında lobi,...