29 / 04 / 2024

Liv Plaza Holiday Inn Ekspress Otel oluyor!

Liv Plaza Holiday Inn Ekspress Otel oluyor!

Liv Yapı, Pegasus Yönetim Merkezi olarak yapılan binayı Holiday Inn Ekspress Otel'e dönüştürüyor.Yenibosna Basın Aksı revizyon imar planları kapsamında değerlendirilen Holiday Inn Ekspress Otel projesi 8 ay sonra faaliyete geçecek...



Liv Plaza Holiday Inn Ekspress Otel oluyor!


Liv Yapı İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Liv Plaza'yı Holiday Inn Ekspress Otel'e dönüştürüyor. Pegasus Yönetim Merkezi olarak yapılan binanın tadilat işlemleri ve gerekli izinler tamamlandıktan sonra otel olması planlandı.


Holiday Inn Ekspress projesinde tadilat işlemleri kaba ve ince inşaat, peyzaj ve dekorasyon çalışmaları yapılacak. Tadilat işlemlerinin 4 ay sürmesi planlanan Holiday Inn Ekspress projesinin 8 ay sonra açılması hedefleniyor.


3 bin 961 metrekare alana sahip Holiday Inn Ekspress projesi 2 bodrum kat olmak üzere toplam 8 katlı. Holiday Inn Ekspress projesinde 6 bin 501 metrekare kapalı alan bulunuyor.


Holiday Inn Ekspress projesi 108 odalı olacak. Holiday Inn Ekspress projesinin 2. bodrum katında otopark, sığınak, mekanik oda, 1. bodrum katında otopark girişi, personel servis laanları, toplantı odaları, zemin katında lobi, çok amaçlı salon, odalar, normal katta ofis ve odalar, 1-2-3-4-5. katlarda odalar yer alacak.


Mahmutbey-Atatürk Havaalanı bağlantı yolu kenarında olup karayolları ile bağlantısı olan Holiday Inn Ekspress projesi  projesine ulaşım E-5 karayolu ve Mahmutbey-Atatürk  Havaalanı bağlantı yolu üzerinden sağlanıyor.


Holiday Inn Ekspress projesi Atatürk Havaalanı'na 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsüne 18 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 22 kilometre, Otogara 7 kilometre, Tuyap Fuarına 15,7 kilometre, Olimpiyat Stadına 6 kilometre, Taksim Meydanı'na 15 kilometre mesafede yer alıyor.



Holiday Inn Ekspress projesi nerede?

Halkalı Semti, Basın Ekspres Yolu No : 2 Küçükçekmece / İstanbul


Basın Ekspres Yolu imar planı cuma günü askıdan iniyor!



Geri Dön