14 / 05 / 2024

Holiday Inn Ekspress Liv Yapı projesi

Holiday Inn Ekspress Liv Yapı projesi

Liv Yapı, Pegasus Yönetim Merkezi olarak yapılan binayı Holiday Inn Ekspress Otel'e dönüştürüyor.Yenibosna Basın Aksı revizyon imar planları kapsamında değerlendirilen Holiday Inn Ekspress Otel projesi 8 ay sonra faaliyete geçecek...

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Yusuf Çelik İnşaat tarafından inşa edilen Vitacourt Holiday projesinde satışlar devan ediyor. Projede 140 adet konut yer alacak. 

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünlü tarafından kuruldu.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Hussein F Hındawi ortaklığında kuruldu. 

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Okla ve Bilal Deniz ortaklığında kuruldu. 

Loka Holiday Homes projesinde satışlar başladı!

Loka Holiday Homes ile hayallerini gerçeğe, tatilini eğlenceye çevir. Satışların başladığı projede teslimler 2019 yılında yapılacak. 

Gül Proje Ekspress'te 3 bin TL'den başlayan taksitle!

Gül Proje, Gül Ekspress'te konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Projede 3 bin TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Ankara Holiday Inn, İtalyan Isvea'yı tercih etti!

Ankara Çukurambar mevkiinde bulunan Holiday Inn, beş yıldızlı otelindeki 135 banyosunu yenilemek için ISVEA'nın, özgün ve fonksiyonel tasarıma sahip Sistema Z serisini tercih etti.

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flamingo Holiday Turizm ve Gıda Ürünleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Saber Mohammad Zadeh tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Park Inn Otel, Y kuşağı konseptiyle 4 şehirde açılıyor!

Basın Ekspress Yolu üzerinde konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’un ardından İstanbul Ataşehir, Ankara, Samsun, İzmir olmak üzere 4 yeni Park Inn daha hizmete açılacak.

Holiday Inn Ekspress Liv Yapı projesi Haberi

Holiday Inn Ekspress Liv Yapı projesi


Liv Yapı İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Liv Plaza'yı Holiday Inn Ekspress Otel'e dönüştürüyor. Pegasus Yönetim Merkezi olarak yapılan binanın tadilat işlemleri ve gerekli izinler tamamlandıktan sonra otel olması planlandı.


Holiday Inn Ekspress projesinde tadilat işlemleri kaba ve ince inşaat, peyzaj ve dekorasyon çalışmaları yapılacak. Tadilat işlemlerinin 4 ay sürmesi planlanan Holiday Inn Ekspress projesinin 8 ay sonra açılması hedefleniyor.


3 bin 961 metrekare alana sahip Holiday Inn Ekspress projesi 2 bodrum kat olmak üzere toplam 8 katlı. Holiday Inn Ekspress projesinde 6 bin 501 metrekare kapalı alan bulunuyor.


Holiday Inn Ekspress projesi 108 odalı olacak. Holiday Inn Ekspress projesinin 2. bodrum katında otopark, sığınak, mekanik oda, 1. bodrum katında otopark girişi, personel servis laanları, toplantı odaları, zemin katında lobi,...