01 / 05 / 2024

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.



Alternatif turizmin öncüsü Kamer Holding bünyesinde hizmet veren Şah inn Paradise’ta açılış heyecanı şimdiden başladı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, birbirinden zengin tatil konseptlerini bünyesinde barındıran otel 1 Haziran 2019 Cumartesi günü misafirlerine kapılarını açıyor.

Konuklarına yaşam biçimlerine uygun, sağlıklı ve dingin bir tatil atmosferi sağlamayı vadettiklerini dile getiren Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, önceliklerinin de rahatlık ve huzur olduğunu belirtti.

Yücel, “2019 sezonu için otelde her sene olduğu gibi bu sene de tatilcilerimizin rahatını ve huzurunu ön planda tutacak şekilde yaptığımız güncellemelerimizle tüm odalarımızın klimalarını, ıslak zeminlerini ve banyo dekorasyonlarını yeniledik” şeklinde konuştu.

5 MİLYON TL YATIRIM


Otelin hem kadınlar kompleksinde yer alan hem de erkekler kompleksinde bulunan havuzlarındaki tüm seramik ve mermer alanlar da yenilendi. Yücel, otel genelinde toplamda 5 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Yücel, “2019 sezonuna her sezon gösterdiğimiz hassasiyeti göstererek yine çok iyi hazırlandık. Bu sene misafirlerimize eşsiz anılarla ayrılacakları bir tatil hizmeti sunacağız, özel tekne turları ve 3 bin metrekare büyüklüğünde aqua parkımızla sezona hazırız” şeklinde konuştu.

Dev otelde Diyanet İşleri Başkanlığından atanmış din görevlileri de bulunuyor. Mescitlerde ise 5 vakit ezan okunuyor ve namaz kılınıyor. Her odada kıbleyi gösteren işaretler, seccade ve Kuran-ı Kerim’ler de bulunuyor.

ENGELLİ ODALARI VAR


Şah İnn Paradise Tatil Köyü, 10 bin metrekare sadece bayanların kullanımına ayrılmış özel alanı, 400 metre genişliğinde özel sahili ve 11 adet havuzu ile toplam 167 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilmiş dev bir otel. İçinde 4 kral dairesi, 5 engelli odası, 100 aile odası, 295 standart oda ile toplam bin 400 yatak kapasitesi mevcut.

YEŞİL YILDIZ ÖDÜLLÜ


Otelin kendine özel 400 metre uzunluğunda Mavi Bayrak ödüllü plajı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan çevre duyarlılığı sebebiyle aldığı Yeşil Yıldız ödülü bulunuyor. Otelde balayı çifleti için yatak odası süslemesi, VIP karşılama, kahvaltının odaya servis edilmesi, meyvelerden oluşan odaya özel ikram sepeti, balayı çiftlerine özel a’la carte restoranda romantik bir akşam yemeği, balayı fotoğraflarının çekilmesi gibi unutulmayacak balayı tatili konseptleri de bulunuyor.


Geri Dön