28 / 04 / 2024

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Yusuf Çelik İnşaat tarafından inşa edilen Vitacourt Holiday projesinde satışlar devan ediyor. Projede 140 adet konut yer alacak. 



Mersin'nin Mezitli Deniz Mahallesi 109/4 parsel de 5670 metrekare arsa üzerine 2 bloktan oluşan projede satışlar devam ediyor.

Vitacourt Holiday projesi Yusuf Çelik İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 140 adet daire yer alıyor. Zemin+14 katlı 1+1 , 2+1 , 3+1 ve Bahçe Dubleks Dairelerden oluşan projede satışlar devam ediyor.

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

2024 Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede sosyal alanlar dikkat çekiyor. Bu kapsamda Vitacourt Holiday konut projesinde; Yüzme Havuzu, Aqua Park, Çocuk Oyun Alanı, Otopark Araç Şarj İstasyonu, Full Jeneratör, Kamelya, Barbekü, Yürüyüş ve Bisiklet Yolları, Teras katta güneşlenme alanı, Sauna, Türk Hamamı, Terasta kafeterya gibi alanlar yer alıyor.

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Söz konusu proje; Fitness salonu deniz manzaralı olan projenin tamamını gören güvenlik kameraları, güvenlikli site girişi ve bekleme alanı, Bina dış cephesinde ışık hareketleri, 6 metre yüksekliğinde bina lobi girişleri ve misafir ağırlama alanları, Şifreli görüntülü diafon sistemi gibi olanaklar sağlıyor.

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!

Yusuf Çelik İnşaat tarafından inşa edilen Vitacourt Holiday projesinde satışlar devan ediyor. Projede toplam 140 adet daire yer alıyor. Zemin+14 katlı 1+1 , 2+1 , 3+1 ve Bahçe Dubleks Dairelerden oluşan projede satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 110 bin Euro'dan başlıyor.

Vitacourt Holiday projesi denize 200 metre ,  Adana  Antalya yoluna 300 metre mesafede konumlanıyor.

İLETİŞİM:

WEP: https://yusufcevikinsaat.com/

TEL: 0 532 131 65 33

Sur Yapı Cevher'de yüzde 35 peşinat 48 ay vade fırsatı!

Hisseli tapuyu müstakile çevirmenin yolu nedir?


Geri Dön