01 / 05 / 2024

Hollywood inferno fahih çekimleri

Hollywood inferno fahih çekimleri

Hollywood'un birçok film çekimlerine yer verdiği Fatih ilçesi, mayıs ayında Tom Hanks'in başrolünde yer alacağı "Inferno" adlı filme de ev sahipliği yapacak.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Calvin Harris Hollywood'daki evini 7 milyon dolara sattı!

Calvin Harris, dört yıl önce 9.9 milyon dolar’dan satışa çıkardığı Hollywood tepelerinde yer alan evine sonunda alıcı buldu...

Harry Styles Hollywood'daki malikanesini satıyor!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’daki malikanesini 6.6 milyon dolara satışa çıkardı.

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Kendall Jenner Hollywood'ta aylık 25 bin dolara ev kiraladı!

Kendall Jenner ve sevgilisi Simmons, Batı Hollywood'ta malikane kiraladı. Çift, burada yaşamak için ayda 25 bin dolar kira ödeyecek. 

Tarkan Hollywood yıldızlarına komşu olacak!

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi!

ABD'li manken Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde  Hollywood'daki lüks evini 6.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. İşte, İşte, Kendall Jenner'ın yeni evi...

Kendall Jenner Hollywood'daki lüks evini satışa çıkardı!

ABD'li manken Kendall Jenner, Hollywood'daki lüks evini satıyor. 21 yaşındaki manken evi için 6.5 milyon dolar (22 milyon TL) istiyor.

Beyonce Hollywood'daki evini doğumevine çevirdi!

Hamile olduğu açıklanan Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Beyonce, Hollywood'daki malikanesini bir milyon sterlinlik (4,5 milyon lira) tıbbi malzemeyle donatarak doğumevine çevirdi.

İşte Robert De Niro'nun muhteşem evi!

Hollywood'un efsane oyuncuların olan Robert De Niro'nun New York'taki saray yavrusu evi görüntülendi. İşte 5 yatak odası bulunan o muhteşem ev...

Hollywood inferno fahih çekimleri Haberi

Hollywood inferno fahih çekimleri

"Argo", "James Bond Skyfall", "Taken 2", "Two Faces of January", "The Water Diviner" gibi Hollywood yapımlarının çekimlerine sahne olan Fatih, mayıs ayında Tom Hanks'in başrolünde yer alacağı "Inferno" adlı filme de ev sahipliği yapacak. 


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı yazılı açıklamada, çekimler başlamadan mekanlarla ilgili bilgi aldığını ve ekibe destek olma sözü verdiğini kaydetti.


Tarihi Yarımada'nın film çekimlerinde ilgi odağı olduğunu aktaran Demir, "Fatih zaten doğal bir film platosu. Biz de tarihi dokuya yönelik yaptığımız çalışmalarla bu zenginliğin ayakta kalması için çalışıyoruz. Ülkemizin tanıtımına katkıda bulunacağını düşündüğümüz projelere, destek veriyoruz. Film ekipleri, öncelikle Fatih'i tercih ediyor. Ülkemizin doğru tanıtımı ve sahip olduğumuz değerlerin dünyaya gösterilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.


Başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı "Inferno", Dan Brown'ın aynı adlı...