15 / 06 / 2024

Arsa ve evden sonra şimdi de Hollywood yakınındaki köy satışa çıkarıldı!

Arsa ve evden sonra şimdi de Hollywood yakınındaki köy satışa çıkarıldı!

Hollywood'a yakın bir konumda yer alan ve 28 binadan oluşan gizemli köy satışa çıkarıldı. Köyün 213 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldığı belirtilirken, emlakçılar kimliği açıklanmayan ünlü bir film yapımcısının da söz konusu köyle ilgilendiğini söyledi.



Hollywood'a yakın bir konumda yer alan ve 28 binadan oluşan gizemli köy satışa sunuldu. 213 milyon TL bedelle satışa çıkarılan köyde konut ve ticari binaların dışında bir de posta ofisi ve bir bar yer alıyor. İşte detaylar...

Halktv'de yer alan habere göre konut ve ticari binaların da bulunduğu toplamda 28 binadan oluşan köyün acilen yenilenmesi gerektiği kaydedilirken, emlakçılar kimliği açıklanmayan ünlü bir film yapımcısının ve profesyonel kaykaycı Tony Hawk gibi isimlerin projeyle ilgilendiğini dile getirdi.

Paylaşılan detaylara göre Kaliforniya'ya ait San Diego kentinin yalnızca bir saat dışında bulunan küçük Campo köyü olduğu gibi satışa sunuldu. Konut ve ticari binaların da bulunduğu 28 binadan oluşan köyün acilen yenilenmesi gerekiyor. İlgili tarafların mülkü satın alarak kent merkezinin gitmesini istedikleri yönü de belirleyebilme hakları da var.

Konutların çoğunun, yeni çatı ve tahta döşemeler de dahil olmak üzere estetik ve konfor için yenilendiği de görülüyor. Diğer boş binalar da spor salonları, çamaşırhaneler, kreşler ya da toplum merkezleri gibi yeni işletmeler için bazı fırsatlar barındırıyor.

Arsa ve evden sonra şimdi de Hollywood yakınındaki köy satışa çıkarıldı!

KÖY YENİDEN İNŞA EDİLECEK

Yatırımcılar mevcut yapıları değiştirmeden arsalar üzerinde daha çok konut inşa etmeye de odaklanabilirler. Yeni sahipleri ayrıca yeni konut seçenekleri, ticari alanlar ve gelişmiş altyapı gibi modernizasyon adına köyün önemli bir kısmını yıkıp yeniden inşa edebilir.

ÜNLÜ İSİMLER ALMAK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Söz konusu köyün pek çok kişi tarafından merak edilen satış süreciyle de ilgilenen emlakçılar, kimliği açıklanmayan ünlü bir film yapımcısının ve profesyonel kaykaycı Tony Hawk gibi isimlerin projeyle ilgilendiğini dile getirdi. Köy, II. Dünya Savaşı sırasında bir işgal halinde  askerleri barındırmak amacıyla inşa edildi. Campo'da şu anda hepsi mülkü satmaya hazır 100 sakin mevcut.

Campo yerlilerinin, yeniden yapılanma sürecinde cazibesi korunduğu sürece köyün potansiyel yeni mülkiyetine karşı olmadıkları belirtildi. Köyün yerlileri arasında yer alan Michael Hoffner, "Kenttekinden çok daha sessiz olması çok güzel. Koşuşturmaya katlanmıyorsunuz, huzur içinde uyuyorsunuz ve burada yıldızları görebiliyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

*Haberde kullanılan görsel temsilidir.

 

İnşaat maliyetleri artıyor: İstanbul'da hafriyat depolama ücretlerine yüzde 449'luk dev zam!

İslam Memiş'ten gram altın için 2 yeni tahmin daha geldi! İşte İslam Memiş'in telaffuz ettiği o rakamlar!

Yabancıya konut satışı kısıtlandığında emlak krizi ekonomik krize döner!


Geri Dön