25 / 05 / 2024

home group home life

home group home life

İnşaat alanı 11 bin metrekare olarak belirlenen Home Life projesinde banka kredisi kullanmak mümkün...

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Heydarı tarafından kuruldu.

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Ahmadpour ve Mılad Beshaqh ortaklığında kuruldu.

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Sunfida, Second Home fuarına çağırıyor!

Biçer Group’un gayrimenkul markası Sunfida, Uluslararası Second Home Fuarı'nda kuracağı Türkiye standına Türk gayrimenkul pazarlama firmalarını davet ediyor. Second Home Fuarı, Eylül’de Belçika’da ve Ekim’de ise Hollanda’da düzenlenecek.

Enza Home Yataş Bedding İngiltere’de mağaza açtı!

Ferah bir mekanda Enza Home ve Yataş Bedding’in zengin koleksiyonunu İngiltere’deki müşterileri ile buluşturan Açıl Group, açılış nedeniyle ürünleri yüzde 50’ye varan fiyatlardan alıcıların beğenisine sundu....

Home Group Home Life'ta 1+1'ler 135 bin TL'den başlıyor!

İnşaat alanı 11 bin metrekare olarak belirlenen Home Life projesinde banka kredisi kullanmak mümkün...

Yeni yıl tılsımı Park Bravo Home ile evinizi renklendirecek!

Park Bravo Home’un yeni yıl için özel olarak seçtiği rengarenk dekoratif ürünler şimdi Park Bravo Group mağazalarında beğeninize sunuluyor.

Home Life Evleri Kurtköy'de 166 bin TL'ye 90 metrekare!

Kurtköy'de yükselen Home Life'ta 70 metrekare 1+1 ve 90 metrekare 2+1 konutlar yer alıyor. İnşaat alanı 11 bin metrekare olan Home Life, Home Group imzasıyla inşa ediliyor

Home Group Home Life Kurtköy'de 101 bin TL'ye 70 metrekare!

Home Life Evleri Kurtköy'de yer alan konutların fiyatları 101 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların Haziran 2012'de teslim edilmesi planlanıyor...

Home Group Home Life Kurtköy'de 101 bin TL'ye 70 metrekare!

Home Life Evleri Kurtköy'de yer alan konutların fiyatları 101 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan konutların Haziran 2012'de teslim edilmesi planlanıyor...

home group home life Haberi

home group home life

Home Group projesi olarak inşa edilen Home Life projesi, C blokta 44 adet 1+1, 9 adet 2+1, D blokta 44 adet 1+1, 9 adet 2+1 olmak üzere toplam 160 konuttan meydana geliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Home Life Konutları'nın inşaat alanı 11 bin metrekare olarak belirlendi.


1+1 dairelerin 70 metrekare, 2+1 dairelerin 90 metrekare olarak belirlendiği Kurtköy Home Life projesi banka kredisine uygun.



İçerisinde 1,600 metrekarelik ticari ünitenin de bulunduğu Home Life Kurtköy'ün olanakları arasında, Güvenlik, dinlenme alanları, yüzme havuzu, yürüyüş alanları, oyun parkı, basketbol-voleybol-tenis-futbol sahası yer alıyor.


9 katlı 2 bloktan oluşan Home Group Home Life'ta, 1+1 dairelerin fiyatı 135 bin TL'den, 2+1 dairelerin fiyatı 175 bin TL'den başlıyor. Teslimler Haziran 2013'te...