21 / 05 / 2024

home office ne demektir

home office ne demektir

Günümüz konut projelerinde en çok tercih edilen daire seçeneklerinden olan home ofis ne demektir, detayları haberimizde...

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Güneşli Perola Residence iletişim!

Perola Residence projesi 209 residence, 31 home office ve 2 ticari alandan meydana geliyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Sümeyye Aydın kimdir?

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak atanan Sümeyye Aydın kimdir? Sümeyye Aydın bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

home office ne demektir Haberi

home office ne demektir

Home ofis ne demektir?

Günümüz konut projelerinde en çok tercih edilen daire seçeneklerinden olan home ofis, hem ofis hem de ev dizaynını içinde barındıran dairelere deniyor.


Home ofisi, serbest çalışanlar; evinde işini yürütebilen meslek gruplarına mensup kimseler tercih ediyor. Home ofiste Bilgisayar, telefon, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı, fotokopi ve faks makinesi gibi yapılacak işin gerektirdiği malzemeler bulunuyor.


Home ofis, evin bir bölümü olabileceği gibi, tek odalı bir evin tamamı şeklinde de kullanılabiliyor.



Işıl Seren...