19 / 05 / 2024

home ofisin normal ofisten farkları

home ofisin normal ofisten farkları

Home ofisler, hem ofis hem de ev dizaynını içinde barındıran daireler olarak karşımıza çıkıyor. Home ofis ile ofis farkları nelerdir? Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Adam Kule Dragos ev fiyatları!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisin bulunduğu proje sahile 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos ev fiyatları 239 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule satış ofisi iletişim!

254 adet daire ve 88 adet home ofisin yer aldığı proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı!

Toplam 863 adet konut, 250 adet home ofisin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. 'Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı' kampanyası başladı.

Maltepe Ritim İstanbul güncel ödeme planı!

114 ofis ve 53 home ofisin yer aldığı projede daireler 1+1'den 5+1 dublekse kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul güncel ödeme planı kapsamında yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Adam Kule Dap Yapı fiyatları!

Toplamda 350 civarında home ofisin yer alacağı proje tek blok şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçiriliyor. Adam Kule Dap Yapı fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Tatar Yapı projesi lansmanı!

Ataşehir Tatar Yapı projesi lansmanı yarın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek. Toplamda 20 adet plaza ve 6 adet home ofisin yer aldığı proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Toplamda 350 civarında home ofisin yer alacağı proje tek kat şeklinde yükseliyor.

Bahçeşehir Flex Office teslim tarihi!

Lansmanı bugün yapılan Bahçeşehir Flex Office teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Toplam 321 adet home ofisin yer aldığı proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Sancaktepe Rings İstanbul teslim tarihi!

İçinde 499 konutun bulunduğu ve 89 home ofisin yer aldığı Sancaktepe Rings İstanbul teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje, Selin Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Dumankaya Cadde ödeme planı!

Dumankaya Cadde ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 303 adet rezidans ve home ofisin yer aldığı Dumankaya Cadde Kurtköy projesinde 49 adet ticari birim bulunuyor.

Sarıyer Panaroma Home iletişim!

Sarıyer Panaroma Home iletişim bilgileri kapsamında projeye ulaşım sağlayan telefon numarası 0212 323 01 02 olarak belirlendi. Projede normal kat konutların fiyatları 106 bin dolardan başlıyor

home ofisin normal ofisten farkları Haberi

home ofisin normal ofisten farkları

Home ofis ile ofis farkları nelerdir?

Birçok kimsenin çalışma ortamı olan ofisler, "işyeri" olarak da tanımlanıyor. Ofiste, söz konusu işi gerektircek malzeme ve mobilyalar yer alıyor. Bunun dışında iş ile ilgisi olmayan malzeme veya mobilyalara ofiste yer verilmiyor.


Buna karşın, her geçen gün daha da yaygınlaşan home ofisler, hem ofis hem de ev dizaynını içinde barındıran daireler olarak karşımıza çıkıyor.


Burada hem işin gerektirdiği malzeme ve mobilyalara yer verilirken; hem de bir meskende olması gerekli malzeme ve mobilyalara yer veriliyor. Peki home ofisin normal ofisten farkları nelerdir?


Home ofis özellikleri..

Home ofis tarzı dairelerde bilgisayar, telefon, internet bağlantısı, yazıcı, tarayıcı, fotokopi ve faks makinesi gibi yapılacak işin gerektirdiği araç ve gereçlere yer veriliyor.


Aynı zamanda bir evde olması gereken; yatak odası, oturma odası, mutfak ve...