07 / 05 / 2024

Homebyme 3d tasarım imkanı

Homebyme 3d tasarım imkanı

Dassault Systèmes, ev ortamını hayal etmenizi ve yönetmenizi sağlayan tüketicilere yönelik Homebyme 3D deneyiminin tarayıcı tabanlı sürümünü piyasaya sürdü.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Homebyme dekorasyonda 3 boyutlu tasarım imkanı sunuyor!

Dassault Systèmes, ev ortamını hayal etmenizi ve yönetmenizi sağlayan tüketicilere yönelik Homebyme 3D deneyiminin tarayıcı tabanlı sürümünü piyasaya sürdü.

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi yarın açılıyor!

İzmit Belediye tarafından yaptırılan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, 13 Ekim Salı günü açılacak. Körfez mahallesi Seyhan sokakta bulunan merkezin açılışı saat 14.00’de yapılacak.

NASA'nın Mars'ta ev tasarımı yarışmasında 30 finalist kaldı!

NASA'nın Mars'ta ev tasarımı yarışmasında 30 finalist kaldı. Avustralyalı The Foster + Partners şirketinin tasarımına göre Kızıl Gezegen'in kum ve çakıl taşlı yüzeyindeki 93 metre kare üzerine kurulu evler 3D yazıcı ile inşa edilecek.

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

İzmit'teki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açılışa hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

3D Printshow fuarı 3 boyutlu tasarım ve teknolojilere ev sahipliği yaptı!

New York'taki '' 3D Printshow '' fuarı, mimarlıktan heykele, modadan sanata, baskı alanında sınırlarını zorlayan 3 boyutlu tasarım ve teknolojilere ev sahipliği yaptı. Azzaro, Obama'nın ''Birliğin Durumu'' konuşmasının 3 boyutlu halini sergiledi

İstanbul Tasarım Bienali'den KENTLEŞMİŞ filmi galası!

İstanbul Tasarım Bienali, ilk gösterimi 31. İstanbul Film Festivali kapsamında KENTLEŞMİŞ filminin galası yapılacak

Erdem Mimarlar, Vancouver kentsel tasarım yarışmasında büyük ödül aldı!

Vancouver için düzenlenen kentsel tasarım yarışmasında büyük ödüllerden birisini Türk Mimarlar'ın oldu. Türkiye'den katılan Erdem Mimarlar, yarışmanın üç kategorisinden biri olan “Doğu Çekirdeğini Yeniden Kente Bağlanması” bölümü ödülünü kazandı

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması'na 452 başvuru geldi!

Bu yıl yedincisi düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'nda sona yaklaşıldı. Dört farklı kategoride toplam 452 başvurunun yapıldığı yarışmada kazanan projeler ödüllendirilecek

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Vestel, IKSV'nin İstanbul Tasarım Bienali'nde üniversitelilerle 17 şehre özel buzdolabı tasarladı!

İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsorlarından Vestel'in bienal kapsamındaki ilk etkinliği 22 – 27 Mart tarihlerindeki “tasarımda özelleştirme” (customization) temalı atölye oldu

Homebyme 3d tasarım imkanı Haberi

Homebyme 3d tasarım imkanı

Dassault Systèmes, ev ortamını hayal etmenizi ve yönetmenizi sağlayan tüketicilere yönelik Homebyme 3D deneyiminin tarayıcı tabanlı sürümünü piyasaya sürdü. Homebyme, ev mobilyaları ve iç mekan dekorasyonu projelerinizi dönüştürmek, bu dönüşümü gerçekçi bir 3D ortamında görselleştirmek, tüketiciler ile ev profesyonelleri arasında iletişim kurmak amacıyla kapsayıcı ve etkileşimli bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bunun için ise 3DVIA uygulamalarından faydalanıyor.


Teknoloji, tüketicileri giysileri, takıları ve diğer eşyalarını özelleştirmeleri için güç verirken Homebyme’in web üzerindeki sanal uygulamaları bu becerileri evinize taşıyor. Kullanıcılar, satın almaları, projeleri veya tadilatlarından önce kişiselleştirilmiş mobilyalarını, döşemeyi, duvarları, yerleştirmeleri ve tasarımları çevrimiçinden sanal olarak görüntüleyebiliyor. Mobilyalar marka, tür, renk veya kumaşlarına göre filtrelenebiliyor. Odalar özel aydınlatma altında veya farklı arka planlarla çevrelenmiş olarak görülebiliyor.


Yüksek çözünürlüklü işleme veya Cardboard sanal gerçeklik deneyimi...