01 / 05 / 2024

Homeros Bulvarı 7 kilometre uzayacak

Homeros Bulvarı 7 kilometre uzayacak

Buca’yı Otogar’a bağlayacak "ekspres" güzergahın ilk etabında Homeros Bulvarı’nı hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kalan 7 kilometrelik bölüm için de çalışmalara hız verdi. İşte ayrıntılar...

Migros Tarsus'taki 7'nci mağazasını açtı!

Migros, Mersin Tarsus'taki 7'nci mağazasını Kardeş Şehirler Langen Bulvarı'nda hizmete açtı.

Bulvar 216 faaliyetlerine yeniden başladı!

Özak GYO, 20 Mart 2020 ve 7 Nisan 2020 tarihli Yönetim Kurulu Kararları kapsamında Covid-19 önlemlerine ilişkin olarak geçici süre ile faaliyetleri durdurulan Bulvar 216 Alışveriş Merkezi 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine başladığını açıkladı. 

Ankara Turan Güneş Bulvarı rekor sürede tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Turan Güneş Bulvarı’ndaki çalışmaların 27 gün gibi rekor sürede tamamlanarak, 7 kilometrelik Bulvar'ın 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte 8 şeride çıkarılarak trafiğe açıldığını bildirdi.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nı baştan sona genişleterek, emniyet şeritleriyle birlikte 4 gidiş 4 geliş toplam 8 şeride çıkaracak.

Konya Seydişehir’e 7 milyonluk cadde yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’de Milli Egemenlik ve Necati Kalaycıoğlu Caddeleri ile Seyit Harun Bulvarı’nı altyapısı, tretuvarı, asfaltı ve bisiklet yolu ile örnek hale getirdi. 3 Prestij caddeye 7 milyon lira harcandı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın ilk etabı tamamlandı!

Keçiören Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Nisan'da yapımına başlanan, 'Yeni Keçiören Bulvarı'nın ilk etabı olan Basmevleri Kavşağı bölümü tamamlandı. Kavşak 3 Temmuz pazar günü trafiğe açılacak.

Amasya Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Amasya'da Karayolları 7.Bölge Müdürlüğünce Haspınar İnşaat firmasına ihale edilen Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı. Taşova kaldırımlar ise yeniden düzenlenip Ramazan bayramı sonunda halka sunulacak.

Buca ile Bornova arasına tünel!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda hizmete alarak Buca’ya ve İzmir’e kazandırdığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın 2,4 kilometrelik bölümünü “derin tünelle” geçecek.

Maksem Grup A+ Live Ataşehir’in lansmanı 7 Nisan'da!

Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir’i lanse ediyor. A+ Live Ataşehir basın lansmanı 7 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

İzmir Ferahlı mahallesinde istimlak isyanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Homeros Bulvarı için Ferahlı Mahallesi’nde başlattığı kamulaştırma, mahalleliyi isyan ettirdi. Evlerine çok düşük fiyat verildiğini söyleyen Fatih Koçak, “Civardaki evler 130 bin liradan başlıyor" dedi

Homeros Bulvarı 7 kilometre uzayacak Haberi

Homeros Bulvarı 7 kilometre uzayacak

Buca’yı Otogar’a bağlayacak "ekspres" güzergahın ilk etabında Homeros Bulvarı’nı hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kalan 7 kilometrelik bölüm için de çalışmalara hız verdi. 6 şeritli bulvar için hem Altındağ hem de Buca tarafında toplam 21.2 milyon liralık kamulaştırma yapıldı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca trafiğini rahatlatmak amacıyla hizmete aldığı Homeros Bulvarı’nın devamı niteliğinde olan ve Otogar’a kadar uzanan yeni güzergahın bir yandan uygulama projeleri hazırlanırken, diğer yandan da kamulaştırmalar yapılıyor. Buca’dan Yeşildere Caddesi’ne viyadük ile bağlanan ve ekspres güzergah olarak ilçeye hizmet veren Homeros Bulvarı’nın Otogar’a uzatılacak 7 kilometrelik kısmında çalışmalara her iki uç noktadan başlandı. Bornova Altındağ girişindeki 750 metrelik kısım ile Buca tarafındaki 600 metrelik bölümde kamulaştırma işlemleri büyük ölçüde tamamlandı. Bu işlemler için toplam 21.2 milyon TL bedel...