14 / 05 / 2024

Hoover markası

Hoover markası

Bilinçli tüketici, aynı zamanda gelecek nesilleri düşünen, yaşadığı dünyaya önem veren tüketicidir. Enerji verimliliğine sosyal sorumluluk bilinciyle yaklaşan Hoover, tüm tüketicileri enerji tasarruflu ürünleri tercih etmeye davet ediyor...

Hoover NFC bağlantılı kurutma makinelerinde indirim! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Hoover’ın NFC bağlantılı kurutma makineleri şimdi indirimli fiyatıyla satışta. Peki, Hoover kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hoover buzdolabı almanın tam zamanı! Yüzde 5 indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı beyaz eşya markası Hoover’da şimdi sevilen model buzdolabında indirim fırsatı devam ediyor. Peki, Hoover buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hoover çamaşır makineleri ne kadar? İşte Hoover 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı beyaz eşya markası Hoover çamaşır makineleri ne kadar? İşte Hoover 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hoover bulaşık makinelerinde indirim fırsatı! Hoover bulaşık makineleri ne kadar? 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın kaliteli ve uygun fiyatlı markası Hoover’da bulaşık makinelerinde indirim fırsatları sizleri bekliyor. Peki, Hoover bulaşık makineleri ne kadar? İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim! İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Hoover’ın bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim fırsatı başladı. Peki, Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makineleri ne kadar? İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Folkart Liva markasıyla kentsel dönüşüme giriyor!

Yaklaşık 10 yıl önce İzmir’i A + gayrimenkul projeleriyle tanıştıran Folkart, Liva markasıyla kentsel dönüşüm işlerine de iddialı giriyor. Folkart, ilk kentsel dönüşüm çalışması olan Uzundere projesinin temelini hafta sonunda atacak.

En beğenilen konut markası Nef oldu!

Nef, başarısını, ‘Sektörünün en beğenilen şirketi’ seçilerek tescilledi. İş dünyasının en prestijli araştırmalarından biri olan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Nef, “inşaat / konut” kategorisinde ilk sırada yer alarak en beğenilen konut markası oldu.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

Hoover markası Haberi

Hoover markası

Enerji verimliliğine sosyal sorumluluk bilinciyle yaklaşan Hoover,  uzun araştırmalar sonucu geliştirdiği yeniliklerle gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için üzerine düşeni yapıyor. Hoover doğa için daha az tüketirken, enerji verimliliği için daha fazla üretiyor.


Hoover Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makineleri % 40 Enerji tasarrufu sağlıyor!


Isı pompalı tüm Hoover kurutma makineleri diğer standart A sınıfı kurutuculara oranla %40’a varan yüksek enerji verimliği sağlıyor. Ayrıca yoğunlaştırmalı kurutma makineleri ile karşılaştırıldığında kutruma esnasında %25 daha az sıcaklık ile kurutma verimliliği sağladığı için giysileri de koruyor. 


Hoover kurutma makinelerinde bulunan Auto-Sensor Teknolojisi sayesinde kurutma sensörü belirli aralıklarla devreye girerek çamaşırın kuruluk durumunu algılayarak programın süresini buna uygun olarak artırıp azaltarak fazladan enerji tüketimini önlüyor.


Yüksek hacimli Hoover Çamaşır Makineleri  ile Düşük Elektrik ve Su Tüketimi!


Yıllık...