17 / 05 / 2024

Hopa icra

Hopa icra

Hopa İcra Müdürlüğü tarafından Merkez Kaladibi Mahallesinde bulunan 5 katlı bina 2 milyon 600 bin TL'ye satılacak. Satış 29 Haziran cuma günü ve 9 Temmuz Pazartesi günü 10:00-10:05 saatleri arasında satılacak

Ev sahipleri dikkat! İcra takibi başlatabilirsiniz!

Evinizi sunduğunuz şekilde size bırakmayan kiracıdan değer kaybınızı hesaplattırıp temin edebilirsiniz. Eğer kiracınıza ulaşamıyorsanız, oturduğu süre zarfında size ne kadar kira borcu olduğunu hesaplatıp icra takibi işlemi başlatabilirsiniz.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Saadet Partisi'ni icra ettiren Fatih Erbakan'dan açıklama!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkez binasının icra yoluyla boşaltılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bu olay tamamen hukuki ve haklı bir sürecin sonucudur" dedi.

Kocaeli'de icra yoluyla satılan tarım arazileri mecliste!

Kocaeli'de icra yoluyla satışa çıkarılan tarım arazileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ev alacaklar dikkat! Evinizin üzerinde icra olabilir!

İstanbul Esenyurt’ta ev sahiplerini ilgilendiren emsal bir olay yaşandı. Gazi Ramazan ve eşi Ayşegül Bozkurt beş yıl önce aldıkları evin tapusunun çeşitli bahanelerle kendilerine verilmemesi üzerine gittikleri Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde evlerinin üzerinde 9 milyon liralık icra olduğunu öğrendi.

Yaşlı kadına damadından 500 bin TL'lik icra takibi oyunu!

Denizli’de yaşayan 65 yaşındaki Hanife Kuzu, damadı tarafından ‘ilamsız icra takibi’ ile yaklaşık 500 bin TL dolandırılmak istendiğini söyleyerek, suç duyurusunda bulundu.

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı!

‘Eşyalarıma kasten zarar verildi’ diyerek evine gelen icra memurlarından şikayetçi olan Demet Akalın, şimdi de hacizden sonra evini su bastığı iddiasıyla dava açtı. 

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Kiler GYO, Mehrdad Safari'den parasını alamadı, icra takibi başlattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 47 rezidansı 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile İranlı iş adamı Mehrdad Safari'ye satmıştı. Ancak Mehrdad Safari paranın bir kısmını ödeyemedi. Kiler GYO da bunun üzerine icra takibi başlattı...

Kocaeli'de icra dolandırıcılığı!

Kocaeli'de, yaşlı kişilere sahte senetler düzenleyip icra takibi yaptıkları iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Şeyma Subaşı’dan icra açıklaması!

Şeyma Subaşı, Bebek'teki kafesinde icra memurlarını görünce şok yaşadı. Subaşı, icra konusunda, “Bizimle alakası yok, bizden eski olan mal sahibiyle alakalı bir durum" dedi.

AOÇ’den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Yener Yıldırım, 87 milyon 951 bin liralık kira alacaklarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesine icra takibi başlattıklarını söyledi.

Konkordato sayısı artıyor: Firmalar kamuya icra takibi başlatabilir mi?

Nakit sıkıntısı çeken firmalar konkordato ilan ediyor. Konkordato sürecinde atanan komiserler firmanın finansal tablosunu düzenlerken alacakları da arıyor ve ödeme gününü teyit ediyor. Devletten gününde alacağını alamayan şirket, konkordato sürecinde kamu kurumlarına icra takibi başlatabilir...

Hopa icra Haberi

Hopa icra
İlan şöyle ;


T.C. HOPA İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI DOSYA NO: 2009/537


1- Taşınmazın Tapu Kaydı, Hali Hazır Durumu, İmar Durumu :


Artvin İli, Hopa İlçesi, Merkez Kuledibi Mahallesi, Orta Hopa Caddesi, 102 ada, 16 parsel de bulunan 1.297,00 metrekarelik 5 katlı kargir bina, arsa ve müştemilattan oluşan taşınmaz. Taşınmaz konumu gereği Hopa-Sarp karayolu üzerinde bulunup, yola cepheli ve ilçe merkezine, okul, banka ve çeşitli kamu binalarına mesafesi yakındır. Taşınmaz üzerindeki bina betornarme çerçeve sınıfında bodrum+zemin+ 5 katlı bir yapı olup, otel olarak kullanılmaktadır. Binanın dış cephe sıvası ve boyasının ya-pılmış olduğu, pencere gibi akşamlarının pvc imalatından oluştuğu anlaşılmış olup, binada asansör ve kalorifer bulunmakta-dır. Taşınmaz üzerindeki bina yaklaşık 30 yıllık olup, eskime ve yıpranma payı %25 dir. Anılan yapı betornarme...