08 / 05 / 2024

Horasan-Eleşkirt karayolu tünel

Horasan-Eleşkirt karayolu tünel

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu. Bakan Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık." dedi.

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Norveç'te 315 milyon dolarlık dev tünel projesi başlıyor!

Norveç, dev bir tünel projesine başlıyor. Yeni tünel karayolu değil deniz ulaşımı için inşa edilecek ve 315 milyon dolara malolacak.

Haliç Su Altı Karayolu Tüneli'nin detayları belli oldu!

İBB Başkanı Topbaş’ın "ustalık eseri" olarak nitelendirdiği ‘Haliç Su Altı Karayolu Tüneli’nin detayları belli oldu. Haliç’te inşa edilecek tünel köprü, deniz tabanına çakılacak kazıklar üzerine kurulacak.

Horasan-Erzurum karayoluna yeni tünel yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu. Bakan Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık." dedi.

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Alacasu-Phaselis arasına 1.300 metrelik tünel geliyor!

Kemer İlçesi'nde Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasındaki karayolu üzerinde yapılacak tünel için çalışmalar başladı. Üraz, "Çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

Ağrı Eleşkirt Belediye binası açıldı!

Ağrı’nın Eleşkirt Belediye binası törenle hizmete açıldı. Ağrı Valisi Musa Işın, belediye başkanının yardım istemesinin ardından kendilerinin de imkanlarını zorlayarak 500 bin liralık kaynak aktardıklarını söyledi.

İBB'nin 2016 yatırım bütçesi ne kadar?

İBB, Haliç-Unkapanı Karayolu tünel projesine 100 milyon lira, Fikirtepe'ye 9 milyon lira, Beyoğlu-İstiklal tramvayına ise 15 milyon lira ayırdı

Mehmet Sekmen'den Tekman'a tünel müjdesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tekman ve Hınıs’a çıkarma yaptı. Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile birlikte Tekman esnafını gezdi. Başkan Sekmen Tekman'a tünel müjdesi verdi...

Mavi Tünel projesinde sona gelindi!

Konya'nın 50 yıllık içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanması amacıyla Mavi Tünel'den Konya'ya içme suyu verilmesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Bakü-Tiflis-Kars projesinin tünel inşaatında sona gelindi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Bakü-Tiflis-Kars Projesinde tünel inşaatı bitmek üzere, Ulaştırma Bakanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gelecek yıl ilk çeyrekte, olmadı ikinci çeyrekte orayı da açmış olacağız" diye konuştu.

3 katlı tünel ihalesi yakında!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul Boğazı'na yapılacak 3 katlı tünel için ihale dosyasının büyük oranda tamamlandığını belirtti. Bakan Bilgin şu bilgileri verdi...

Horasan-Eleşkirt karayolu tünel Haberi

Horasan-Eleşkirt karayolu tünel

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Horasan-Erzurum karayolunda özellikle birkaç tane kritik nokta var. Oraları tünel haline getirmekle ilgili karar aldık. Tünel projeleri şu an bitmek üzere. Üç tünel ki toplam boyları projeye bağlı olarak yaklaşık 2 bin 500 ile 2 bin 700 metreye çıkıyor. Onları da bu sene ihale edeceğiz. Tüneller de bu projenin kapsamında olacak ve hedefimiz 2019'da tüneller dahil bitirmek." dedi.


Bakan Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Ağrı'da bir otelde gazetecilerle sohbet toplantısında buluştu.


Kentteki yatırımlar ve yapılacak projelere değinerek, 2002'de 17 kilometre olan bölünmüş yola 330 kilometre bölünmüş yol daha ilave ettiklerini belirten Bakan Arslan, kentte 2 kilometre bitümlü sıcak karışım asfaltı 261 kilometre bitümlü sıcak asfalta çıkardıklarını anlattı.


 Arslan, "Gerçekten bunlar bakanlık olarak bizi de...