29 / 04 / 2024

hoşdere metro projesi var mı

hoşdere metro projesi var mı

Hoşdere metroya ne zaman kavuşacak? Başakşehir Hoşdere Mahallesi’ne metro projesi var mı? Başakşehir Hoşdere’ye tramvay gidecek mi? TOKİ ve Emlak Konut’un gözdesi Hoşdere’ye hangi metro ve tramvay projeleri, ne zaman ulaşacak? İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Hoşdere için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 projesi nerede? TOKİ Hoşdere 2019 projesinde başvurular ne zaman bitecek? TOKİ Hoşdere 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hoşdere 2019 ne zaman teslim edilecek? İşte TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 projesi 25 soruda tüm detaylarıyla...

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat!

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Emlak Konut Hoşdere'deki parsellerin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Yatırım Ortaklığı İstanbul Hoşdere Esenyurt'taki arsaları için hazırlattığı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Hoşdere'deki 20 parselin yıl sonu değerlemesini yayınladı!

Emak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Hoşdere'de bulunan 20 adet parselin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Hoşdere Avrupark Hayat ev fiyatları!

Hoşdere Avrupark Hayat ev fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 675 TL'den başlıyor. Projedeki konutların 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor...

Mint Metro projesi geliyor! İşte görselleri!

Çağlayan'a Mint Metro projesi geliyor. Mint tarafından hayata geçirilen Mint Metro projesi ofis projesi olarak dizayn edildi. İşte detaylar...

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Narlıdere metro ihalesine görülmemiş ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta yapacağı uluslararası ihale için yerli ve yabancı 17 firma ihale dosyası aldı.

Avrupark Hayat Hoşdere satılık daire!

Avrupark Hayat Hoşdere satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip...

Emlak Konut'tan Hoşdere'deki gayrimenkulün kira değerleme raporu!

Emlak Konut , İstanbul Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan 700 ada 3 parsele ilişkin kira ekspertiz değeri ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

hoşdere metro projesi var mı Haberi

hoşdere metro projesi var mı



Başakşehir Hoşdere Mahallesi, uydu kent projeleriyle TOKİ’nin Kayaşehir’e rakip olarak çıkarttığı yeni bir lokasyon… Peki Hoşdere’ye raylı ulaşım sistemleri planlanıyor mu? Hoşdere konutlarına metro veya tramvay ile ulaşım mümkün olacak mı?  


Hoşdere konut ve nüfus potansiyeli!


Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım’da 13 Blok - 682 bağımsız bölüm, 1. Etap 2. Kısım’da 25 Blok – 824 bağımsız bölüm ve 1. Etap 3. Kısım’da 9 Blok – 282 bağımsız bölüm olmak üzere Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap’ta 3 blokta toplam 1788 bağımsız bölüm bulunuyor.


Öte yandan Emlak Konut GYO, yine burada, Hoşdere’de Bahçekent olarak anılacak 15 bin konut ve 160 dönümlük şehir parkı ile Magnet City (Mıknatıs Kent) projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


TOKİ ve Emlak Konut, Hoşdere'de Bahçekent Emlak Konutları, Bahçekent...