10 / 05 / 2024

Hostech by TUSİD Fuarı inoksan

Hostech by TUSİD Fuarı inoksan

İnoksan standında toplanarak markanın gücünü tüm sektöre lanse eden İnoksan’ ın iş ortakları, fuar ziyareti sonrası tüm İnoksan ekibinin katıldığı akşam yemeği ile geceyi sonlandırdılar.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

A101'de düdüklü tencere 299 TL, Life by fakir yumuşatıcı 39 TL! A101 online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 26 Ocak 2023 Perşembe tarihi itibari ile satışa sunulacak aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda düdüklü tencere 299 TL, Life by fakir yumuşatıcı 39 TL! A101 online kataloğu 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Panora GYO 2021'de 2 milyon TL'lik kira sözleşmesi düzenledi!

Panora GYO tarafından yıllık toplam kira geliri yaklaşık 1 milyon 983 bin TL olan ve 2021 yılı için farklı tarihlerde düzenlenen kira sözleşmeleri, Funda Pastanesi, Utopian, Maiame, Dyson, Nespresso, Kısmet By Milka, Altınbaş, Fakir şeklinde açıklandı.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Eminevim’e istihdam ve ekonomiye katkı ödülü!

Eminevim, BY Protokol Dergisi Ödül Töreni'nde yılın en başarılı firması seçilerek “İstihdam ve Ülke Ekonomisine Katkı” ödülünü kazandı...

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery açıldı!

Hilton’un, tüm dünyadaki ortak değer markası Hampton by Hilton, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. 254 odalı Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery, Berlin'in Mercedes Platz bölgesinin kalbinde yer alıyor...

Masih Suhrab Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masih Suhrab Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masohullah Taıbyıby tarafından kuruldu. 

Hostech by TUSİD Fuarı inoksan Haberi

Hostech by TUSİD Fuarı inoksan

Güçlü bayi ağı ile sıkça gündeme gelen İnoksan, Türkiye’nin dört bir yanındaki iş ortaklarıyla Hostech by TUSİD Fuarı’nda bir araya geldi. Periyodik olarak toplanarak fikir alışverişlerinde bulunan İnoksan’ın güçlü bayi ağı, fuara damgasını vuran İnoksan standına renk kattı. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, bayilerin ziyaretine ilişkin şöyle konuştu: “İtalya’daki Host Milano Fuarı’ndan sonra en büyük fuar olan Hostech by TUSİD Fuarı bu yıl da oldukça nitelikli geçti. Fuar alanımız her yıl daha genişliyor ve fuara katılan firmalar artıyor. Bu da Türk endüstriyel mutfak sektörü için oldukça gurur verici bir gelişme. Tüm meslektaşlarımız ve sektör firmaları çok güzel ürünlerle görücüye çıktılar bunlar çok güzel ve olumlu ilerlemeler diye düşünüyorum. Gelecekte ki hedefimiz bu doğrultuda Avrupa’nın en büyük fuarı olmak....