27 / 04 / 2024

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.



Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı. 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak proje İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, 7615 Nolu Parsel üzerinde yükselecek.

HDSN Turizm ve Otel İşletmeciliği tarafından hayata geçirilecek olan Four Points Express By Sheraton'da 66 oda yer alacak.

Four Points Express By Sheraton için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci de başlamıştı.  Proje için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. Söz konusu otelin arsa alanı 883 metrekare, inşaat alanı ise 4 bin 540 metrekare olarak açıklandı. 

Proje kapsamında tesis edilmesi ve işletilmesi planlanan otel işletmeciliğinde;
- 44 adet her biri 2 yataklı oda
- 6 adet her biri 1 yataklı oda
- 8 adet her biri 2 yataklı süit oda
- 8 adet her biri 4 yataklı aile odası
- 12 araçlık kapalı otopark
- 2 araçlık açık otopark
- 40 kişilik kahvaltı salonu yer alacak.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton; 4 Bodrum Kat, 1 Zemin Kat, 1 Asma Kat ve 3 Normal Kattan oluşacak olup 9 katlı tek blok şeklinde inşa edilecek. Proje kapsamında ıslak alan şeklinde nitelendirilen havuz, hamam sauna vb. alanlar
yer almayacak.

FOUR POİNTS EXPRESS BY SHERATON NEREDE?

Four Points Express By Sheraton'ın 5 kilometre batısında Çilingir, 3,7 kilometre güneybatısında Hacımaşlı, 8,2 kilometre kuzeybatısında Dursunköy, 8,1 kilometre kuzeydoğusunda İhsaniye ve 6,6 kilometre batısında Sazlıbosna Gölü yer alıyor. Proje alanına en yakın yerleşim yerleri 100 metre mesafede bulunuyor.

İnşaat çalışmalarının 2 yıl sürmesi planlanana Four Points Express By Sheraton'da rezervasyon ile kabul edilecek misafirler belirli sürelerde konaklama yapacak olup bu esnada yiyecek-içecek, oda temizliği ve konaklama hizmeti sunulacak.

Yeni yılın ilk ayında açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu!

Yabancılardan para en çok gayrimenkule geldi: 3.6 milyar dolar!

İkinci, üçüncü eve vergi sistemi uygulanabilir değil! Konut fiyatları ne olur?


Geri Dön