30 / 04 / 2024

Hotech özel hizmetler

Hotech özel hizmetler

Mimarisi ve konumuyla, yeşil ve sosyal alanlarıyla farklı olmaya çalışan markalı konut projelerinde şimdi de özel hizmetler ön plana çıkmaya başladı

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından çocuk desteği geliyor! Çocuk sayısına göre destek verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından çocuk sahibi olanlara ve olmak isteyen ailelere güzel haber bakanlık tarafından geldi. Geçtiğimiz haftalarda ‘Çocuklara Destek Bileşeni’ ismiyle yeni bir gündem ve program ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu gelişme sonrasında bütün çocuklu aileler ve çocuk sahibi ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjdeli haber! Her ay 3.336 TL ödeniyor!

Son zamanlarda yükselen ekonomik sıkıntılarla beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan güzel haber geldi! Bakanlık, , dar gelirli ve muhtaçlara yönelik sosyal yardımları duyurdu. Hepsi aylık şekilde ödeniyor. Aylık ödemesi 3.336 TL'ye çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Trabzon'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla, öncesinde belde olan Beşköy’ün mahalleye dönüştürüldüğünü hatırlatan Muhtar Aydın, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerine biz yetişemiyoruz. Mahallemizde çok güzel hizmetler yapılıyor

Enplus Sub-zero Wolf ürünüyle mimarların çözüm ortağı oluyor!

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Mücahit Yanılmaz Elazığ'daki projeleri anlattı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ne kadar güzel hizmetler yaparsak, kendi doğup, büyüdüğümüz yere de artı getirmiş oluruz” ifadesini kullandı.

Malatya Pütürge’ye yeni yollar yapılıyor!

Muhtar Erkuş: “Pütürge son iki yılda güzel hizmetler aldı. 10 yılda yapılabilecek işleri Büyükşehir Belediyemiz 2 yıla sığdırdı.”

2019 sonuna kadar bin 71 baraj göleti yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Orman konusunda destan yazdık. 3,5 milyar fidanı toprakla buluşturduk. Türkiye'yi yemyeşil yaparak gelecek nesillere güzel hizmetler vereceğiz" dedi.

Selenium Retro sakinleri, kendilerini ayrıcalıklı hissedecek!

Ataköy’de inşa edilen ve 6 ayda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, Aşçıoğlu bünyesinde profesyonel rezidans yönetim hizmetleri ve kişiye özel hizmetler sunan SE Club’ın birçok ayrıcalığından faydalan

Hotech özel hizmetler Haberi

Hotech özel hizmetler

10 yılı aşkın süredir konut projelerinde profesyonel yönetim hizmeti veren Hotech sitelerde kişiye özel hizmetler vermeye başladığını duyurdu. Gerek proje başlangıcında verdiği danışmanlık hizmetleri, gerekse kendi kadrosu ile sunduğu profesyonel yönetim hizmetlerine VİP servislerini eklediklerini belirten Hotech Genel Müdürü Metin Dağcı şu şekilde konuştu:


Sunduğumuz hizmet kalitesi ve vizyon sayesinde sektörde ‘nitelikli’ konut projeleri kavramının gelişmesine öncülük ettik.



Hotech’in verdiği hizmetler arasında gayrimenkul danışmanlığı, satış ve kiralam gibi emlak hizmetleri dışında uçak bileti, vize ve otel rezervasyonu da bulunuyor. Araç kiralama, evde muayene ve check up hizmetlerini veren firma vetenerinerlik hizmetleride veriyor. Hotech ayrıca dekorasyon ve tamir, bakım dışında temizlik hizmetlerinide skalasına ekliyor. Kültür sanat etkinlikleri de bulunan firma müşterilerine dört dörtlük hizmet verme anlayışını benimsiyor.


Türkiye...