21 / 07 / 2024

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği etkinlikleri

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği etkinlikleri

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Alanya Temizel Laundry katkılarıyla ve Banana Otel’in ev sahipliğinde 6 Ocak 2015 tarihinde görkemli bir tanıtım kokteyli düzenledi.

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atalay Mükyen ve Halil Karakoç ortaklığında kuruldu.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Çelebi Hava Servisi'nin depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı!

Çelebi Hava Servisi'nin operasyonlarının İstanbul Havalimanı'na taşınması hakkında açıklama yaptı. Şirketin yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı...

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

Feriköy'de 8 kat için imar izni isteniyor!

İstanbul Feriköy'de 27 yıl önce, 5 katlı olarak yapılması gereken bina, 8 kat inşa edildi. Elektrik, su, doğalgaz gibi tüm hizmetleri alan binanın 4 ay önce kolonları çatlayınca apartman sakinleri tahliye edilip bina yıkıldı.

Ava Hotel Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Hotel Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Alı Sangıan tarafından Fatih'te kuruldu.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Kervansaray Lara Hotel'in satışına kimse katılmadı!

Kervansaray Grubu'nun Antalya'daki oteli Kervansaray Hotel Lara icradan satışa çıkmıştı. 318 milyon TL'ye satışa çıkan otelin ihalesinde katılım olmadı.

Büyükada Aşıklar Butik Hotel By Şükrü hizmete açıldı!

Büyükada’daki Aşıklar Tepesi’nde açılan Aşıklar Butik Hotel By Şükrü, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle hizmete girdi.

Global Liman, Riga ve Livorno limanlarını işletme ihalesine katılacak!

Global Liman İşletmeleri, Letonya'nın başkenti Riga limanı feribot yolcu hizmetleri operasyonlarının satın alınması için ön elemeyi geçerken, Cape Verde Cumhuriyeti limanlarının işletilmesi ihalesine katılmaktan vazgeçti.

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği etkinlikleri Haberi

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği etkinlikleri

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Alanya Temizel Laundry katkılarıyla ve Banana Otel’in ev sahipliğinde 6 Ocak 2015 tarihinde görkemli bir tanıtım kokteyli düzenleyerek, kuruluşunu resmen ilan etti. Gecede konuşan TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, “Yerinde yapılan tanıtım yurt dışında yapılan tanıtımdan çok daha etkili” dedi.


Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen tanıtım kokteyline HOTED kurucu üyeleri ve Temizel Çamaşır Yıkama Fabrikası yönetimi, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Altın Kepçe Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Nail Özden ve yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Satın Alma Derneği Başkanı Murat Arıncı,  Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi (Çıraklık Eğitim) Müdürü Levent Aysal, Ümit Altay turizm Okulu Müdürü...