28 / 04 / 2024

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.



Dubai'de gerçekleştirilen büyük turizm fuarı olan Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslararası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Şirket fuarda Şişli Halaskargazi’deki ikinci otelinin çok yakında açılacağını duyurdu. Orta Doğu pazarında bilinen bir marka olma yolunda hızla ilerleyen beş yıldızlı otel, aynı zamanda Türkiye’nin sahip olduğu turizm değerlerinin tanıtılmasına da katkı sağlıyor. 

Global ölçekte faaliyet gösteren turizm acenteleriyle kapsamlı görüşmeler gerçekleştiren Wish More Hotel İstanbul, Şişli Halaskargazi’deki ikinci otelinin kısa süre içinde açılacağını da fuar kapsamında duyurdu. Önümüzdeki dönem için uluslararası arenada önemli ticari işbirlikleri geliştiren Wish More Hotel İstanbul, hizmete açmayı planladığı ikinci oteliyle, konaklama deneyiminde lüks anlayışı ile çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. 

Wish More Hotel İstanbul'da  %90 oranı

Wish More Hotel İstanbul Genel Müdürü Erkan Akkurt, Şişli Halaskargazi’de yer alan ikinci otelin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve yakında hizmete açılacağını söyledi. Fuar kapsamında bir yandan Türkiye’nin turizm anlamında tanıtımına destek verirken diğer yandan da önemli bağlantılar gerçekleştirdiklerini aktaran Akkurt, “Orta Doğu pazarında bilinen bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Akkurt, sözlerine şöyle devam etti: “Wish More Hotel İstanbul’a yönelik talep artışlarını ve müşteri memnuniyetini online kanallardan aldığımız yorumlardan da açıkça görebiliyoruz. Bu ilgi ve talep bizleri memnun etmesinin yanı sıra yatırımlarımıza devam etme konusunda da cesaret veriyor. Fuar kapsamında ikinci otelimizin tanıtımını yaparak beklentileri daha da yukarı taşıdık. Wish More Hotel İstanbul olarak Nisan ayını %90 doluluk oranıyla tamamlamış olmamız yaz sezonuna emin adımlarla girmemizi sağlıyor.” dedi.
 


Geri Dön