25 / 07 / 2024

Hotel Linkage toplantısı

Hotel Linkage toplantısı

Sunduğu 360 derece online kanal yönetim ve teknoloji çözümleri geliştiren Hotel Linkage, otelcilere “Online Kanal Yönetimi Teknolojileri”ni tanıttı.

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

MOSFED 1. Genel İstişare Toplantısı'nda sektörün sorunları ele alındı!

MOSFED’in İstanbul Intercontinental Hotel’de düzenlendiği 1. Genel İstişare Toplantısında sektörün sorunları ele alınırken, bu sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla Türkiye’nin 10 mobilya kümelenmesi ve bölgesinde çalıştaylar düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı gerçekleşti!

Hekim Yapı A.Ş.'nin 11. Bayi Toplantısı bu yıl 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Spice Hotel & Spa / Antalya'da gerçekleşti. Yurtiçi ve yurtdışından gelen 160'a yakın değerli iş ortağı ağırlandı.

Tarihi Kentler Birliği 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa'da 2000 yılında kurulan ve 15. yılını kutlayan Tarihi Kentler Birliği (TKB), 2016 yılı ilk bölge toplantısını İstanbul Sarıyer'de yaptı. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı...

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Kuran Grup, Armutlu Altın Evler toplantısı 15 Aralık'ta!

Kuran Grup, Yalova Armutlu’da dev bir projenin temellerini atıyor. 15 Aralık 2015 tarihinde Eresin Hotel Topkapı’ da kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Therra Park Tarabya basın toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 16 Kasım 2015 Pazartesi günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

İnşaat Platformu'nun toplantısında sektörün sorunları tartışıldı!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.

Antalya Fame Residence Lara ve Spa Hotel projesi halk toplantısı 23 Haziran'da!

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Cushman & Wakefield basın toplantısı 28 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'in basın toplantısı 28 Mayıs 2015 tarihinde saat 09:30 ile 11:30 arasında Raffles Hotel'de gerçekleşecek.

Chapelle Capadocia projesinin basın toplantısı 15 Nisan'da!

The House Hotel Collection'ın, Chapelle Cappadocia projesinin de aralarında bulunduğu yeni projelerinin tanıtımı 15 Nisan 2015 tarihinde basın toplantısında yapılacak.

Hotel Linkage toplantısı Haberi

Hotel Linkage toplantısı

İstanbul Şehir Üniversitesi ortaklığıyla kurulan Hotel Linkage, geliştirdiği Web Leverage modeliyle, online satış ortalamalarını nasıl 10 kat arttırılabilecekleri konusunda otelcileri bilglendirdi. Dünyaca ünlü otel zincirlerinin kullandığı Channel Manager, Rate Shopper, Price Optimizer (Revenue Management System) gibi ürünlerin detaylı olarak tanıtıldığı etkinlik, otelciler tarafından yoğun ilgi gördü.



Hotel Linkage İş Geliştirme Direktörü Erhan Kaya’nın, bir satış kanalı olarak otellerin kendilerine ait web sitelerinin ne kadar önemli olduğunu vurguladığı etkinlik Hotel Linkage Teknoloji Ortağı Yield Planet Genel Müdürü Tomasz Romaniuk’un tüm dünyada 2500’den fazla kullanıcısı olan Accor, Sofitel, Hyatt, Hilton, Starwood, Ramada, Radisson, Best Western, Intercontinental gibi dünyanın önde gelen zincirlerinin kullandığı ürünleri tanıtmasıyla devam etti. Hotel Linkage ile yaptıkları teknoloji ortaklığının kendileri için Türkiye pazarında çok önemli olduğunu vurgulayan Romaniuk’un ardından...