30 / 04 / 2024

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.



Hekim Yapı'nın geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsü gerçekleşti. Toplantıda konuşan Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, ürün yelpazesine katılan HekimColor markalı renkli levhalar ve gelecek dönem hedeflerine ilişkin bayilere bilgi verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplantıya ev sahipliği yapan Limak Cyprus Deluxe Hotel'de A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip HekimBoard otoklavlı fibercement doğal çimento levha kullanıldığı açıklandı.

HekimBoard uygulanmış bu tasarımsal özellikteki otelde 4 gün boyunca devam eden toplantı, yurt içi ve dışından gelen 100’den fazla bayinin katılımıyla düzenlendi.

Toplantıda Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, ürün yelpazesine katılan HekimColor markalı renkli levhalar ve gelecek dönem hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hekim Yapı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Abdullah Yaylı ise 2018 yılında yapılan satış ve pazarlama faaliyetleri, sosyal etkinlikler, tanıtım ve reklam çalışmaları, genel işleyiş ve 2019 planları açıklandı.


Geri Dön