01 / 05 / 2024

HR Yavuz İnşaat nerede

HR Yavuz İnşaat nerede

HR Yavuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Riskullah Yavuz tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik, Yeni Mahalle, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Boztepe tarafından kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mesut Yavuz tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Zöhre Şamiloğlu vefat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Mali ve İdari İşler Grup Müdürü Yavuz Şamiloğlu'nun annesi Zöhre Şamiloğlu vefat etti. 

HR Yavuz İnşaat nerede Haberi

HR Yavuz İnşaat nerede

HR Yavuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Riskullah Yavuz tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Pendik, Yeni Mahalle, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.


HR Yavuz İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...