09 / 05 / 2024

HSBC Global Research Gayrimenkul sektörü raporu

HSBC Global Research Gayrimenkul sektörü raporu

HSBC Global Research tarafından hazırlanan raporda Türkiye'de gayrimenkul piyasasının zor bir yıl ile karşı karşıya olduğu belirtildi. Raporda gayrimenkul sektöründe yabancı talebinde de düşüş olduğu bilgisi yer aldı.

Gayrimenkul sektöründe 2016 yılı zor geçecek!

HSBC Global Research tarafından hazırlanan raporda Türkiye'de gayrimenkul piyasasının zor bir yıl ile karşı karşıya olduğu belirtildi. Raporda gayrimenkul sektöründe yabancı talebinde de düşüş olduğu bilgisi yer aldı.

Türk Henkel, Global Functional Excellence Award 2014’e layık görüldü!

Henkel’in dünya genelinde şirket içinde verdiği en prestijli ödüller arasında yer alan Global Functional Excellence Award 2014’e kurumsal iletişim kategorisinde bu yıl Türkiye layık görüldü.

Sumitomo, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery ile Türkiye pazarında!

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

Global Yatırım Holding, Barselona Limanı'nın hisselerini satın aldı!

Mehmet Kutman'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Global Yatırım Holding iştiraki Global Liman İşletmeleri A.Ş., Barcelona Port İnvesment'daki hissesini yüzde 62'ye yükselterek hakim ortak konumuna geldi.

Global Liman, Barselona limanındaki payını yükseltti!

Global Yatırım Holding ' e bağlı Global Liman İşletmeleri, 1.8 milyon yolcunun kullandığı Barselona limanını işleten ortaklıktaki payını yüzde 50'den yüzde 62 ' ye yükseltecek...

Global Liman, Barcelona limanındaki payını yüzde 62'ye yükseltecek!

Global Liman Barcelona limanındaki payını artıracak. Global Yatırım Holding'e bağlı Global Liman İşletmeleri, 1.8 milyon yolcunun kullandığı Barcelona limanını işleten ortaklıktaki payını yüzde 50'den yüzde 62'ye yükseltecek.

Global İmar Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İmar Planlama Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kudat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mustafa Aşık HSBC Türkiye Özel Bankacılık Grup Başkanı oldu!

Aşık bu göreve gelmeden önce iki yıl boyunca HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Birikim Yönetimi, Satış ve Sermaye Piyasaları Aracılık Hizmetleri Kıdemli Yöneticisi olarak görev yaptı.

Pera Gayrimenkul'ün Global Yatırım'a 27 milyon 898 bin 851 bin lira borcu var!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pera Gayrimenkul'ün Global Yatırım'a 27 milyon 898 bin 851 bin lira borcu var.

Global Yatırım'dan Van'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Global Yatırım Holding (GYH) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Caddesi'nde temeli atılacak olan Van AVM ile ilgili sunum yaptı.

ICB Global Yatırım Gayrimenkul Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

ICB Global Yatırım Gayrimenkul Mimarlık Anonim Şirketi, Mahmut Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Barbaros Mehmet Sağdıç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

HSBC'den tüketicinin kredi notuna göre yüzde 0.89'dan başlayan faiz oranları!

HSBC ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Bireysel Kredi, Kredi Kartı ve Kredili Mevduat Hesabı ödemelerini düzenli yapan tüketiciler, sabit taksitlerle ve yüzde 0,89’dan başlayan faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak!

Martin Spurling, HSBC EMEA ( Avrupa ve Orta Doğu Afrika ) Bölgesi Bireysel Bankacılık Başkanı görevine terfi ediyor. James Emmett HSBC Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olacak.

HSBC Global Research Gayrimenkul sektörü raporu Haberi

HSBC Global Research Gayrimenkul sektörü raporu

HSBC Global Research tarafından hazırlanan raporda Türkiye'de gayrimenkul piyasasının zor bir yıl ile karşı karşıya olduğu belirtildi. 


2015'te yüzde 12.4 olan konut kredisi faizinin şu anda yıllıklandırılmış olarak yüzde 14.6 düzeyinde bulunduğuna dikkat çekilen raporda gayrimenkul sektöründe yabancı talebinde de düşüş olduğu bilgisi yer aldı. Yabancıların gayrimenkul talebindeki düşüşte jeopolitik gerginliklerin etkili olduğu...