03 / 05 / 2024

Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Albulhamir Dilekli tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fessa İnşaat Makina Otomotiv Elektrik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Hersek İnşaat Makina Elektrik Elektronik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Hersek İnşaat Makina Elektrik Elektronik Hırdavat Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ergün Özbay tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Pareks İnşaat Metal Elektrik Plastik Hidrolik Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pareks İnşaat Metal Elektrik Plastik Hidrolik Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Savaş tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Albulhamir Dilekli tarafından kuruldu. 


Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Hsm Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Pınar Mah.1236 Sok.No.14/1...