17 / 05 / 2024

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile, Serkan Tekkeşin Müdür Temsil ve İlzama Tekisi ile, Kadıköy Sahrayı Cedit Mahallesi'nde kuruldu.

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yurdakul tarafından açıldı. 

Aselsan demiryolu alanında Indra ile işbirliği yapacak!

Türkiye'nin en büyük savunma sanayi şirketi Aselsan, demiryolu alanında planlama, trafik yönetimi, sinyalizasyon ve kontrol sistemleri projelerinde, yurtiçi ve dünya pazarlarında işbirliği yapılması için Indra şirketiyle anlaşma imzaladı.

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile, Serkan Tekkeşin Müdür Temsil ve İlzama Tekisi ile, Kadıköy Sahrayı Cedit Mahallesi'nde kuruldu.

Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı Ankara'da başlıyor!

2014 Türk-Alman Bilim Yılı kapsamında “I. Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı”, 23 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında TCDD Ankara Gar Kule Restoran Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu, 2015'in ikinci yarısında açılacak!

Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Memmedov yaptığı açıklamada :"2014 sonunda Türkiye sınırına kadar olan güzergahta testler gerçekleştireceğiz. 2015'in ikinci yarısında ise demiryolu tam olarak faaliyetine başlayacak" dedi

Murat Koca, Karaman-Konya demiryolu hattı inşaatında incelemede bulundu!

Karaman Valisi Murat Koca, Karaman-Konya arasında bulunan mevcut demiryolu hattının çift hatta dönüştürülmesi projesi kapsamında başlanan çalışmaları yerinde inceledi. Konya - Karaman arası demiryolu projesinin bitim süresi 40 ay....

4Duvar Yapı Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4Duvar Yapı Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İdiris Yaylaoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Ginza Lavinya Park'ta kuruldu.

Kazakistan-İran-Türkmenistan demiryolu bu yıl ulaşıma açılacak!

Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov’un İran ziyaretinde, Kazakistan - İran - Türkmenistan demiryolunun bu yıl ulaşıma açılacağı bildirildi. Kazakistan-İran-Türkmenistan demiryolu hattı projesinin inşaatına 2009 yılında başlanmıştı...

Adalı Yapı Sistemleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Yapı Sistemleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Öznur Kaya, İlknur Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Yangın söndürme sistemleri yönetmeliği!

Yangın Söndürme Sistemleri mevzuatı, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında Yedinci Kısımda açıklanıyor. Yönetmeliğe göre, yangın söndürme sistemi, yangın öncesi ve sırasında kullanılan sabit söndürme tesisatlar olarak tanımlanıyor..

WILO, pompa sistemleri eğitim çalışmaları ve seminerler düzenliyor!

WILO, pompa sistemleri eğitim çalışmaları ve seminerler düzenliyor. Geçtiğimiz Aralık ayı boyunca 4 ayrı etkinlikte lise ve üniversite öğrencileriyle buluşan WILO, 2014 yılında da eğitim çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek...

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Tetikoğulları, Ali Serhat Cesur, Erkan Engin, Sadık İlhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin yüzde 85’i tamamlandı!

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan demiryolu ağlarını birleştirecek olan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattında sona yaklaşılıyor. Demiryolu hattı projesinin yüzde 85’i tamamlandı. Hattın açılması ile yıllık 1 milyon yolcu taşınması hedefleniyor...

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi Haberi

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, Serkan Tekkeşin Müdür Temsil ve İlzama Tekisi ile kuruldu.


HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi iş konusu;Ulaştırma projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (karayolu, köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb.)


HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi adres:Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi,...