30 / 04 / 2024

Hüdai Kaplıcaları mesire

Hüdai Kaplıcaları mesire

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki büyük değişim devam ediyor. Kaplıca Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına büyük bir çevre düzenlemesi yapılıyor, büyük bir düzenlemeye giren alan yeni hali ile vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hünerci tarafından kuruldu.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

İzmit Sarıcalar'ın tapuları hazır!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sarıcalar'daki yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

İzmit Sarıcalar'da tapular hazırlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Kabaoğlu (Köyü) Mahallesi Sarıcalar bölgesinde şuyulandırma çalışması yaptı.

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekrem Yıldırım ve Mahmut Hüdai Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Sadır, Sebahattin Sadır, Hatice Rezzan Sadır ve Hüdai Selim Sadır ortaklığında kuruldu. 

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Hüdai Kaplıcaları mesire Haberi

Hüdai Kaplıcaları mesire



Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki büyük değişim devam ediyor. Kaplıca Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına büyük bir çevre düzenlemesi yapılıyor.


Burada bulunan mesire alanının fazla kullanışlı olmaması ve halkın ihtiyaçlarını karşılayamadığından dolayı büyük bir düzenlemeye giren alan yeni hali ile vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. İçerisinde Doğal Çocuk alanları, Basketbol ve Halı Sahası, Suni Dere Yatağı, Kamelyalar, Spor Aletler, Oturma Alanları, Mangal yerleri, Yürüyüş Yolu gibi pek çok yeni özellik ile hemşehrilerimizin kullanımına sunulacak olan mesire alanının bitirilmesi için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yoğun bir mesai harcanıyor.


Başkan Mustafa ÇÖL yeni yapılacak olan mesire alanında Kaplıca İşletme Müdürümüz Metin KOCATÜRK ile bir dizi incelemelerde bulundu. Konu hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan ÇÖL ; “Kaplıcadaki mesire alanımız uzun bir zamandan beri kaderine terk...