11 / 05 / 2024

Hüdai Osman

Hüdai Osman

Wöpro İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 475 bin TL sermaye ile 2 Şubat 2015 'te Hüdai Osman Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda Beşiktaş'ta kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısı: Hızlanan fay deprem riskini artırıyor! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısında bulundu. Beltaş, hızlanan fay hareketini işaret ederek, deprem tehlikesinin arttığını dile getirdi. 

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

PYT Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

PYT Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Hırdavat Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Tatlı tarafından kuruldu.

Hürpaş İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hürpaş İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özkan tarafından kuruldu.

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Hüdai Osman Haberi

Hüdai Osman

Wöpro İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 475 bin TL sermaye ile  Hüdai Osman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 Şubat 2015'te kuruldu.


Wöpro İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu:a) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararasıyolcu taşımacılığı...