04 / 05 / 2024

Hüdai Vural

Hüdai Vural

Kepez Belediyesi, Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları’nın (AKMEK) 8’inci şubesini, Göksu Mahallesine açtı.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekrem Yıldırım ve Mahmut Hüdai Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Sadır, Sebahattin Sadır, Hatice Rezzan Sadır ve Hüdai Selim Sadır ortaklığında kuruldu. 

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

İBB kiraladığı taşınmazları TÜRGEV'e mi tahsis ediyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve bağlı ilçe belediyeleri kiraladığı taşınmazları TÜRGEV, ENSAR ve Aziz Mahmut Hüdai gibi vakıflara tahsis etmeye başladı.

Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması planlanıyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı. Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı.

Konya Cihanbeyli'deki projeler bir bir yükseliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçesi Belediye tarafından yapımına başlanan dev projeler hızla yükseliyor. Ahmet Hüdai Parkı ile Kent Park’ın yapımı tamamlanan ilçede prestij projeler arasında gösterilen Beyler Konağı’nda artık son aşamaya gelindi.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Hüdai Kaplıcaları'ndaki mesire alanı yenileniyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki büyük değişim devam ediyor. Kaplıca Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına büyük bir çevre düzenlemesi yapılıyor, büyük bir düzenlemeye giren alan yeni hali ile vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Sandıklı Hüdai Kaplıcası'na işyerleri inşa ediliyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcasına yapılacak olan işyerlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Kaplıca’nın çehresini değiştirecek modern tasarımı ile hayata geçirilecek olan işyerleri Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bir ilk olacak.

Hüdai Vural Haberi

Hüdai Vural

Özellikle kadınlar olmak üzere çocuklar ve erkeklere talep edilen eğitimlerin verileceği şubenin açılışına, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Özsoy ve Ramazan Alanay, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Vatandaşın ayağına eğitimi götürmek için tüm kurumların el ele verdiğini belirten Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, her hafta yeni bir eğitim kurumu açmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.


HEM EĞİTİM HEM SOSYALLEŞME İMKANI

Her hafta yeni bir eğitim kurumu açılışı yapmanın tarifsiz mutluluğu içinde olduklarını belirten Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ise, son derece modern ve güzel bir AKMEK şubesi açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini söyledi. Ağırlıklı olarak kadınlara, erkeklere ve özellikle sömestr ile yaz tatillerinde...