09 / 05 / 2024

hüdavedi dursun

hüdavedi dursun

İttifak Holding’in inşaat şirketi Seha Yapı, TOKİ’nin Kırşehir’deki 760 konut, 1 adet camii, 24 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve düzenleme ihalesini kazandı...

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Demir Ali Dursun tarafından kuruldu.

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Yek Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dursun tarafından kuruldu.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydemir tarafından kuruldu.

Gebze Hürriyet Mahallesi sakinleri tapu konusunda endişeli!

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi’ni proje alanı ilan etmesi sebebiyle mahallelilerin hak sahibi oldukları parsellerin tapularının verileceği hususunda halk endişeli olduğunu söyledi.

Hıncal Uluç'tan Dursun Özbek'e 7 soru!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde "Dursun Özbek'in "açıklanmayan" açıklaması" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Uluç yazısında Dursun Özbek'e 7 soru yöneltti.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Seha Yapı Komşular Tanışıyor etkinliği düzenledi!

Seha Yapı, Selçuklu Yazır bölgesinde inşa ettiği konutlarda yaşayan ev sakinlerini, düzenlediği etkinlikle bir araya getirdi. Etkinlikte, Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun eşliğinde temsili anahtar teslim töreni yapıldı.

Hüdaverdi Dursun kimdir?

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun kimdir? Hüdaverdi Dursun inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Seha Yapı'da mimar olarak göreve başlayan Hüdaverdi Dursun, ne zaman Genel Müdür oldu?

Hüdaverdi Dursun: Seha Yapı Konya'nın çehresini değiştiriyor!

İttifak Holding'in ulusal inşaat şirketi Seha Yapı, Konya'da inşa edilecek 672 konutluk yeni projesi için TOKİ ile sözleşme imzaladı.

Hüdaverdi Dursun kimdir

Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, 1973 yılında Almanyada doğdu. Dursun, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümünü tamamlamasının ardından, iş hayatına 1997yılında Ertem İnşaatta Saha mühendisi olarak göreve başladı

hüdavedi dursun Haberi

hüdavedi dursun

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketlerinden olan ve İttifak Holding’in iştirakleri arasında yer alan Seha Yapı, önemli bir ihaleyi daha kazandı. TOKİ’nin (T.C. Başkabanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) Kırşehirde yaptıracağı 760 konutun ihalesini kazanan Seha Yapı, sözleşmeyi ise 16 Ağustos 2012’de imzaladı. TOKİ’nin “Kırşehir Merkez 760 adet konut, 1 adet cami, 1 adet 24 derslikli İ.Ö. okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi”ni kazanan Seha Yapı, 700 gün içinde projeyi teslim edecek. 46.940.000 TL bedelle ihaleyi kazanan Seha Yapı, bunun için proje çalışmalarına hemen başlayacak.

“Kırşehir de Seha Yapı kalitesini görecek”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, kurum olarak her zaman kaliteye ve güvenliğe önem verdiklerini, aldıklarını yeni ihahe ile Kırşehir’de de bir proje yapacak olmalarından mutluluk...