21 / 05 / 2024

Huis Ten Bosch Eğlence Parkı

Huis Ten Bosch Eğlence Parkı

Japonya'da bir eğlence parkı suda yüzen ve misafirleri her sabah farklı bir noktada uyandıracak kapsül otel odaları projesi başlatıyor.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Bosch Güvenlik'ten mega projelere entegre çözümler!

Bosch Güvenlik Sistemleri, 7 Ekim tarihinde Küçükyalı’daki merkez binasında düzenlediği “İstanbul Consultant Event” etkinliğinde Türkiye’nin önemli projelerine yön veren proje danışmanları ile bir araya geldi.

Bosch Termoteknik’ten enerji tasarrufu sağlayan çözümler!

Bosch Termoteknik, Buderus ve Bosch markalı yoğuşmalı kombileri, ısı pompası, güneş kollektörleri ve LG Inverter klimaları ile enerji tasarrufu sağlayan ısıtma ve soğutma çözümleri sunuyor.

Bosch Termoteknik’ten teknik okullarla işbirliği!

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Bosch’tan sürdürülebilir enerjiye destek!

Bosch’un yüksek verimli güneş kolektörleri ile sürdürülebilir enerjiye destek veriyor. Bosch güneş kolektörleri, maksimum enerji tasarrufu ve güneşten en yüksek verimi elde etme imkanı sağlıyor.

Bosch Termoteknik’ten Kaçırılmayacak Değişim Fırsatı!

Eski Bosch kombisini, yeni yoğuşmalı kombiyle değiştirmek isteyen kullanıcılar +1 yıl ücretsiz ek garanti kazanıyor. Bosch’un +1 yıl ücretsiz ek garanti avantajı 2015 yılı sonuna kadar devam ediyor.

Bosch, Türkiye’deki Ar-Ge merkezi sayısını 3’ten 5’e çıkaracak!

Ar-Ge’de tam zamanlı çalışan kişi taban sayısının 30’a düşmesi Bosch Türkiye’yi de hareketegeçirdi. Bursa’da 2 Ar-Ge merkezi daha kurmayı planlayan Bosch, böylece Türkiye’deki Ar-Ge merkezi sayısını 5’e çıkaracak

Küçükyalı Ofis Park'ın 16 bin metrekarelik kısmını BOSCH GmbH kiraladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı Ofis Park projesi uluslararası kiracılarının ilgisini çekiyor. 47 bin 500 metrekare brüt kiralanabilir alana sahip projenin 16 bin metrekarelik kısmını dünya devi olan BOSCH GmbH kiraladı...

Fitch'ten Türk bankalarına övgü!

Fitch'ten Türk bankalarına övgü geldi. Fitch Ratings Kıdemli Direktörü Dow, “ Türk bankalarının elde edilen olumlu verilerin neticesinde sermaye yapılarını güçlendirmeye devam etmelerini bekliyoruz” dedi.

Bosch Türkiye, ihracatta yüzde 11 artış hedefliyor!

Geçen yıl ihracat rakamını 1,1 milyara yükselten Bosch Türkiye, bu yıl ihracatta yüzde 11 artış öngörüyor. Bosch Türkiye CEO'su Steven Young, bu yıl 135 milyon euro seviyesinde yeni yatırım planladıklarını söyledi

Bosch'tan 135 milyon euroluk yatırım!

Geçen yıl Türkiye'ye 155 milyon euroluk yatırım yapan Alman beyaz eşya markası Bosch, bu yıl 135 milyon euroluk rakam hedefliyor. Bosch, globalde 46.1, Türkiye'de ise 1.053 milyar euroluk ciro elde etti...

Bosch, Türkiye’den dünyaya 1,10 milyar avro ihracat gerçekleştirdi!

Bosch Türkiye cirosu 2013 yılında 1,53 milyar avro oldu. Bosch Türkiye 2014 yılında, şu ana kadar yaptığı 2 milyar Euro’luk yatırımın üzerine 135 milyon Euro daha ilave edecek.

Gökçe Meriçten: Ferko Signature 30 ayda tamamlanacak!

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ise şunları söyledi: "Projemiz 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşacak. Projeyi 30 ayda hatta daha da erken tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Huis Ten Bosch Eğlence Parkı Haberi

Huis Ten Bosch Eğlence Parkı

Japonya'da bir eğlence parkı misafirlerin her güne farklı bir manzara ile merhaba diyeceği suda yüzen kapsül otel odaları inşa ediyor.


Huis Ten Bosch Eğlence Parkı bu kapsül otel odalarını Nagasaki yakınlarında bulunan ıssız bir adaya yerleştirmeyi planlıyor.


Köpük şeklindeki otel odaları adanın belli bir noktasından demir alacak, gece boyunca deniz üzerinde gezinecek ve gündüz vakti yeni konumundaki yerini alacak.


Böylece otel misafirleri her günün Sabahında otel odasının yeni konumunu keşfetme fırsatı yakalayacak ve her akşam bir sonraki sabahın neler getireceğini iple çekecek.


2 katlı otel odaları 4 kişinin rahatça konaklamasına yetecek büyüklükte tasarlanacak.


Eğlence parkı bu projesini 2017 yılı sonu itibari ile hayata geçirmeyi...