05 / 05 / 2024

Hukukçular Towers çalışanları

Hukukçular Towers çalışanları

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Hukukçular Towers: Kentsel dönüşümün yeni çekim merkezi!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Hukukçular Towers, iş ve yaşam alanını bir araya getiriyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Her yere hızlı ulaşımlı lokasyonu ve avlu alanındaki çeşitlilik ile iş hayatını dönüştürüyor.

Hukukçular Towers yeni sahibini buldu!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal Cevizli bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Towers yeni sahibini buldu.

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası tarife ve talimatı tebliği!

Maden çalışanları zorunlu ferdi kaza sigortası tarife ve talimatı tebliği, 6 Mayıs 2015 tarihinde 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu tarife, 26/1/2015 tarihli ve 2015/7249 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe girdi...

Konya'da inşaat çalışanları bir araya geldi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörü çalışanları tek çatı altında bir araya geldi. Derneğin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Turgay Yalçın açıklamalarda bulundu.

Sinpaş GYO Bursa Modern'den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, sağlık çalışanları ile tıp doktorlarının emeklerini ve başarılarını onurlandırmak amacıyla her yıl düzenlenen “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna destek vererek anlamlı bir katkı sağladı.

Azmi Kumova doğum gününü şantiyede çalışanlarıyla kutladı!

İşadamı, eski Tenis Fedarasyonu Başkanı Azmi Kumova, 65. yaş gününü çalışanları ile kutladı. Kumova, pastasını çalışanlarıyla birlikte devam ettirdiği inşaatın şantiyesinde kesti..

Ev hizmetlerinde çalışanların sigortalılığı 2015!

Ev hizmetlerinde 5510 sayılı kanunun ek 9 uncu maddesi kapsamında sigortalı çalıştırılması hakkında tebliğ 1 Nisan 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ev hizmetlerinde çalışanların sigortalılığı 2015....

Tarsus'ta fabrika çalışanlarına tazminat yerine arsa verildi!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce kapanan tekstil fabrikasının çalışanları alacakları için başlattıkları hukuk mücadelesini kazandı. Fabrikaya ait arsanın üzerindeki ipotek kaldırılınca çalışanlar arsadan kendi paylarının tapusunu aldı..

Kamu çalışanlarına 16 Mart-30 Nisan arası uygun faiz oranlarıyla kredi fırsatı!

Mortgage Uzmanı Garanti, 16 Mart-30 Nisan 2015 tarihleri arasında tüm kamu çalışanlarına, uygun faiz oranlarıyla dosya masrafsız kredi fırsatı sunuyor.

Otel çalışanları yaz sezonuna hazırlandı!

TURİZM sezonu yaklaşırken yoğun iş temposuna hazırlık amaçlı eğitim çalışmalarına hız veren Crystal Hotels Grubu, yönetici kadrolarında çalışanlar için Crystal Pariso Otel'de motivasyon toplantıları düzenledi.

Hukukçular Towers çalışanları Haberi

Hukukçular Towers çalışanları

Hukukçular Towers, Özel Bölge Hastaneleri ve Pendik Dünya Göz Hastanesi ile sakinlerine özel sağlık kampanyalarına imza atıyor. Maltepe, Pendik ve Sancaktepe Özel Bölge Hastanesi olmak üzere hepsinde geçerli olan kampanya, yataklı tedaviler için % 15, diş tedavilerinde % 5, fizik tedavilerinde % 10 ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) güvenceliler için ise ödenecek fark üzerinden % 15 indirimli ayrıcalıkları kapsıyor.


Hukukçular Towers’da ofis kiralayan veya ofis sahibi olanlar, göz ve göz çevresi sağlığına dair tüm sorunlara çözüm getiren Dünyagöz Pendik’ten kendileri ve birinci derece yakınları için göz sağlığı hizmetini indirimli imkanlarla alabilecek.


31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olan hizmet anlaşmasından ister Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) güvenceli isterse ücretli hasta olsun tüm Hukukçular Towers sakinleri...