25 / 07 / 2024

Hülya Lapşıpha inşaat sektörü

Hülya Lapşıpha inşaat sektörü

'Tesadüf değilim' YENİ kitabı "Ben tesadüf değilim" ile okuyucu karşısına çıkan yaklaşık 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren sanatçı Hülya Lapşıpha ile şiirle geçen hayatı üzerine konuştuk.

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erdem Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Konukcu tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşım Hırdavat Elektrik Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Fleksi Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleksi Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Üçler Talay tarafından kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Camsa Reklam Plastik Hırdavat Prodüksiyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camsa Reklam Plastik Hırdavat Prodüksiyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Cem Sadi tarafından kuruldu.

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dama ve Datih Dama ortaklığında açıldı.

Hülya Lapşıpha inşaat sektörü Haberi

Hülya Lapşıpha inşaat sektörü

 "Kadın yöneticiliğin avantajını hep yaşadım" 


'Tesadüf değilim' YENİ kitabı "Ben tesadüf değilim" ile okuyucu karşısına çıkan yaklaşık 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren sanatçı Hülya Lapşıpha ile şiirle geçen hayatı üzerine konuştuk. 


¦ Sizi tanıyabilir miyiz? 

1864 yılında Abhazya'dan sürgünle gelenlerin torunuyum. 

Ankara'da özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum. 

Hayata çağdaş bakışımla birlikte duygusal yapım beni şiirlerle buluşturdu. 

Şiir yazmaya geç kaldığımı düşünürüm hep, kendimi biraz geç keşfetmekle birlikte on yıl önce başladım. Fakat çalışmalarımın yoğunluğu nedeniyle kitap geçtiğimiz Mart ayında raflardaki yerini aldı. Kadınlarımızın hep güçlü olmasından yana oldum, doğru işlerde kendilerini yetiştirmesi, kendilerini keşfetmesi ve topluma katkı sunmaları beni her zaman mutlu etmiştir. 


¦ Kitabınızdaki şiirlerin teması var mı? 

Kitabım insan sevgisi üzerine kurulmuş bir temadan oluşmakta, içerisinde memleket meselesi az da olsa ayrılıkla ilgili şiirler...