27 / 04 / 2024

huma yapı Hanem güneşli

huma yapı Hanem güneşli

Hane'm Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen proje Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

16 soruda Hane'm Güneşli projesi!

Hane'm Güneşli projesi Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa ediliyor. İşte 16 soruda lansmana özel fırsatlar sunan soruda Hane'm Güneşli projesi...

Hane'm Güneşli fiyat!

Hane'm Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen proje Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Hane’m Güneşli projesi yarın satışa çıkıyor!

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Daire fiyatını etkileyen koşullar!

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın, ev sahipleri ve ev alacakları daire fiyatını etkileyen koşullar ile ilgili bilgilendiriyor. İşte daire fiyatını hangi koşullar etkiliyor?

Huma Yapı Hane’m Güneşli projesi bilgileri!

Arsa alanı 2 bin 500 metrekare olan proje, 6 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Projede 22 adet 2+1, 22 adet 3+1 bulunuyor.

Sıfır daire alırken nelere dikkat edilmeli?

Günümüzde ev satın almaya niyet etmek zorlu ve zahmetli bir sürecin başlangıcı demektir. Ev satın alırken dikkat etmemiz gereken hususlar konusunda Huma Yapı’nın kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın bizleri bilgilendiriyor.

Hanem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanem Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, 6 Mart 2015'te Ahmet Kutanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

huma yapı Hanem güneşli Haberi

huma yapı Hanem güneşli

Hane'm Güneşli fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği proje tek bloktan oluşuyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen Hane'm Güneşli Evleri Huma Yapı ve Mar Tur imzası taşıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. . 


Güneşli Hane'm Konutları Atatürk havalimanına 15 dakika, TEM ve E-5 trafik akslarına 10 dakika,  toplu taşımaya 5 dakika, 212 İstanbul Power Outlet AVM’ye 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


Toplam 44 adet daire ve 4 adet ticari birimden meydana gelen Hane'm Güneşli Residence'de buhar odası, sauna, vitamin bar, kapalı ve açık otoparkları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu gibi sosyal donatı alanları mevcut.  


Hane'm Güneşli fiyat!

Satış süreci devam eden Huma Yapı - Mar Tur Hane'm...