18 / 05 / 2024

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın, ev sahipleri ve ev alacakları daire fiyatını etkileyen koşullar ile ilgili bilgilendiriyor. İşte daire fiyatını hangi koşullar etkiliyor?

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Yapı Merkezi'nin acı günü! Bahattin Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi Kurucusu Ersin Arıoğlu'nun dünürü ve aziz dostu Yapı Merkezi ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun kayınpederi Bahattin Erdinç vefat etti.

Perpa'nın kurucusu Mithat Yümlü vefat etti!

Perpa Tüccarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü vefat etti. Binlerce iş yerinin bulunduğu merkezin kurucusu Yümlü'nün cenaze töreni yarın yapılacak. 

Konutta yapılan teşvikler satışları artıracak!

AVEB Proje Danışmalık Kurucusu Burçin Çelik, konut sektöründe yapılan teşviklerin konutta yapılan satışları artıracağını söyledi..

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın Haberi

Huma Yapı Kurucusu Mimar Yusuf İzzettin Aydın

Ev alacaklar olası ve beklenen Marmara Depremi nedeni ile konut alımında deprem yönetmeliği uygunluğuna dikkat etmelidir. Özellikle 98 yılı öncesi yapılarda gerekli araştırma yapmadan konut alınmamalıdır. Satın alınacak mülk bitmiş ise kat mülkiyet tapulu olmasına dikkat edilmelidir. Devam eden inşaatlardan ise mutlaka banka kredisi kullanılarak satın alma yapılmalıdır. Mortgage yaşam gereği yapı tamamlanmaz ise ödenen tutarlarda bankaların garantisi oluşmaktadır. Bulunduğu lokasyon konutun gelecek fiyatını pozitif veya negatif yönde etkilemektedir. Çevre yapılaşmasının bozuk olduğu alanlarda uzun vadeli olarak düşünülmeli ve dönüşüm gerçekleştikçe fiyatların yükseleceği unutulmamalıdır. Ayrıca bu alanlarda çevre sakinlerinin projeye olacak ilgisi konut fiyatına pozitif olarak etki edecektir. Satın alınacak konutlardaki sosyal alanlar ve bu alanların kullanımının şartları fiyatı etkilememektedir.


Kira getirisi 20-25 yıl arasında olan konutlar karlılığını korumaktadır.

Konutların yaşamak...