25 / 07 / 2024

Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi

Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi

Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi sadece villalardan meydana geliyor. Haziran ayında satışların başlayacağı Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi'nde teslimlerin 2 sene sonra yapılması planlanıyor.

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas  tarafından kuruldu.

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Canberk Sevilmiş tarafından kuruldu.

Yapı güvenliğinden taviz verilmemeli!

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Abdülkadir Deniz, İstanbul Kartal'da çöken binanın yapı güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. 

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necip Solmazgül tarafından kuruldu.

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Sp Grup Yapı Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Grup Yapı Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şirjat Pur tarafından kuruldu. 

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Akalay tarafından kuruldu. 

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat!

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin fiyatları 170 bin dolardan başlıyor. Proje üç blok olarak yükseliyor...

Suadiye Sahil Teknik Yapı güncel fiyatları!

Suadiye Sahil Teknik Yapı güncel fiyatları 1 milyon 250 bin dolardan başlıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan projede teslimler 2018 yılı itibariyle başlayacak...

Tempo City Sur Yapı güncel ev fiyatları!

Tempo City Sur Yapı güncel ev fiyatları 603 bin TL'den başlıyor. Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor...

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan 300 bin TL sermaye ile bugün Lütfi Karakaya ve Emine Karakaya ortaklığında kuruldu.

Hilti’den yapı güvenliğini artıran inovatif dübeller!

İnşaat sektörüne pek çok farklı kategoride çözüm sunan Hilti, RE 500v3 ve RE 100 Kimyasal Dübel ile HST3 ve HST2 Klipsli Dübel ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Sur Yapı Gölbahçe Konutları fiyat listesi 2017!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Sur Yapı Gölbahçe Konutları Eylül 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Sur Yapı Gölbahçe Konutları fiyat listesi 2017...

Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi Haberi

Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi

Gökvadi projesi, Hun Yapı'nın yatırım şirketi Batı Proje'nin Ferko İnşaat, Senko İnşaat, ADM Yapı ile ortak oluşturduğu Gökvadi İnşaat tarafından Göktürk'te yükselecek. 


Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi'nin Haziran ayında satışa çıkması hedefleniyor. Telefonda ön talep toplanan Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi'nde toplam 450 villa yer alıyor. 



117 bin metrelik arsa alanına sahip Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi'nin inşaat alanı ise 135 bin metrekare. 


1 milyar dolarlık yatırım bedeli ile yükselecek olan Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi'nde villa teslimlerinin 2 sene sonra yapılması planlanıyor. 


Hun Yapı Gökvadi Göktürk Projesi iletişim

Telefon: 0212 268 11 44 

Web Adresi: http://ferko.com.tr/