17 / 06 / 2024

HÜnde 600 yataklı hastane için güneş enerji santralı kurulacak

HÜnde 600 yataklı hastane için güneş enerji santralı kurulacak

Bu kapsamda piyasa araştırması yapılması için harekete geçen Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Malatya İnönü Üniversitesine bir heyet gönderdi.

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Küçüktepe tarafından kuruldu.

Şehir hastanelerinin kira bedeli 2024’te yüzde 108 artacak! Bir günlük kira bedeli 229 milyon TL!

Şehir hastanelerinin kira bedellerinin 2024 yılında yüzde 108 artacağı açıklandı. Ayrıca, 17 şehir hastanesine 25 senede aktarılacak parayla her biri 600 yataklı 875 adet devlet hastanesinin yapılabileceği belirtildi.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maqam Gayrimenkul Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Duru ve Ferdi Küksar tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu'nda ilk test sürüşü yarın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gayrettepe-Kağıthane-Eyüp (Göktürk)-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın ilk etabında test sürüşünü yarın yapacaklarına dikkat çekti. Karaismailoğlu, "Saatte 120 kilometre hızla gidecek metro araçlarıyla günde 600 bin yolcu taşınması hedefleniyor" dedi

Rimed İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rimed İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Kmö İnşaat Madencilik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmö İnşaat Madencilik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mutlu tarafından kuruldu.

Osmaniye Devlet Hastanesi 2022'de hizmete açılacak!

Osmaniye'de 600 yataklı, ancak 800 yatak kapasiteli olarak yapılması planlanan Devlet Hastanesi'nin inşaatına devam ediyor.

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de açılacak!

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

HÜnde 600 yataklı hastane için güneş enerji santralı kurulacak Haberi

HÜnde 600 yataklı hastane için güneş enerji santralı kurulacak

Osmanbey kampüsünde açılacak olan 600 yataklı hastaneye kurulması planlanan güneş enerji elektrik santrali için oluşturduğu teknik heyeti inceleme ve gözetleme yapmaları için İnönü Üniversitesine gönderen Rektör Prof.Dr Ramazan Taşaltın;"Ben de Elektrik Elektronik Mühendisiyim. Bu konuda mesleki tecrübem de var. Şanlıurfa'nın göz bebeği olan Üniversitemize bu büyük projeyi kazandırmak için çalışmaları başlattık. Güneşi en fazla alan illerin başında gelen Şanlıurfa'da güneş enerjisinden tam olarak faydalanmamız lazım. Bunu da kapsamlı bir şekilde araştırıp proje hazırlamaları için Ali Sarıışık hocamızdan oluşan bir ekip görevlendirdim. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayıp projemizi hayata geçireceğiz" dedi.


Proje koordinatörü ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ali Sarıışık ve beraberindeki teknik heyet Prof. Dr. Hüsamettin Bulut, Doç. Dr. Mehmet Azmi Aktacir, Daire Başkanı Mehmet Emin Çoban ve Elektrik Mühendisi...