17 / 05 / 2024

Hürriyet Mahallesi yeni yol çalışması

Hürriyet Mahallesi yeni yol çalışması

Hürriyet Mahallesi göz alıcı ve kullanışlı bir prestij caddeye kavuşuyor. Parke ve kaldırım taşlarının döşendiği ve çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Menderes Caddesi de mükemmel peyzajıyla önemli bir kullanım alanı haline geliyor...

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli Mahallesi, 112 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Mahallesi yeni yol çalışması Haberi

Hürriyet Mahallesi yeni yol çalışması

Bilgi Evi inşaatının da tamamlandığı Hürriyet Mahallesi göz alıcı ve kullanışlı bir prestij caddeye kavuşuyor. Parke ve kaldırım taşlarının döşendiği ve çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Menderes Caddesi de mükemmel peyzajıyla önemli bir kullanım alanı haline geliyor.


Bakırköy'den ayrılarak ilçe statüsü kazandığı 1992 yılında yetersiz alt yapısı, plansız gelişimi ve kalabalık nüfusu ile büyük bir köyü andıran Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri, prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. 


Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık'ın mücadelesi sonucu kapatılan Evren Mahallesindeki İÇDAŞ ve ORPAŞ demir çelik fabrikaları ile mandıraların yerine planlı yerleşim alanlar her türlü önemli toplantıya ev sahipliği yapan Halk Sarayı inşa edildi. Bağcılarda hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında had safhaya gelmiş otopark sıkıntısı ve...