04 / 05 / 2024

Hürriyet Parkı ne zaman bitecek

Hürriyet Parkı ne zaman bitecek

Yapmış olduğu çalışmalarla Malatya’da yaşam kalitesini her geçen gün yükselten Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan yeşil alanların korunması ve daha modern alanların oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak'ın yeni sloganı: Ev, evdeyken de bulunur!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını nedeniyle farkındalık yaratmak amacıyla ana sayfasındaki “Sen yaşamana bak, aradığın evse Hürriyet Emlak” olan sloganını; “Ev, evdeyken de bulunur” olarak değiştirdi...

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Kartal Hürriyet Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi Hürriyet Mahallesi'nde yer alan metruk binayı yıktı.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Fatma Kaplan Hürriyet, müteahhitlerle bir araya geldi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda İzmit'te  faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi, 5 pafta, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 132, 133, 139, 142, 143 parsellerin bir kısmı, 141, 131 parsellerin tamamı ve 4059 adanın kuzeyindeki tescilsiz alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli azım ve uygulama imar planı askıda...

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hürriyet Parkı ne zaman bitecek Haberi

Hürriyet Parkı ne zaman bitecek


Yapmış olduğu çalışmalarla Malatya’da yaşam kalitesini her geçen gün yükselten Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan yeşil alanların korunması ve daha modern alanların oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ile birlikte düzenleme çalışmalarında sona yaklaşılan Hürriyet (İsmetpaşa) parkında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yeşillendirme ve fidan dikim çalışmalarının yapıldığı parkta mevcut yeşil doku korunurken, kafeterya ve lokanta binalarında fiziki değişiklikler yapıldı. 20 dönümlük bir alana sahip olan park içerisine 2000 m2 büyüklüğünde biyolojik bir gölet yapıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca çocukların güvenli ve rahat bir şekilde vakit geçirmeleri, oyun oynamaları için de çocuk oyun alanı genişletilerek, değişik oyun grupları yerleştirildi.

Başkan Çakır, Hürriyet Parkı içerisine yerleştirilen mini...