16 / 06 / 2024

Hürsan Şömine tasarım

Hürsan Şömine tasarım

Türkiye'nin inovatif şirketleri buluşları ile küresel rakiplerini solluyor. Bu firmalardan biri olan Hürsan, farklı tasarımlarıyla dünya şömine liginin zirvesine çıktı..

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hüseyin Cahit Sargın tarafından kuruldu.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Sancaktepe’de  30 bin sermaye bedeli Ece    Alaz Tekiner, Emre    Alaz, H.Yıldırım Tekiner tarafından kuruldu.

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Sercan Toruk tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Burak Solmaz, Hüseyin Ertokan, Kemalettin Solmaz ve Ömer Faruk Davarcı ortaklığında kuruldu.

Atelier Macerit Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier Macerit Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yazar, Kaan Canberk ve Sıtkı Canberk ortaklığında kuruldu.

Mandarins Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandarins Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Selimoğlu ve Hüseyin Selimoğlu tarafından kuruldu. 

Fabrika Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fabrika Mimari Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mine Akbulut ve Özgür Düzgün tarafından kuruldu.

SRN İç Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

SRN İç Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Mine Yardımcı tarafından kuruldu.

Kedu Mimari Tasarım Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kedu Mimari Tasarım Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Düşüm Sönmezalp ve Hüseyin Kemal Türkmen ortaklığında kuruldu.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Hürsan Şömine tasarım Haberi

Hürsan Şömine tasarım

Türkiye'nin inovatif şirketleri buluşları ile küresel rakiplerini solluyor. Bu firmalardan biri olan Hürsan, farklı tasarımlarıyla dünya şömine liginin zirvesine çıktı. Pipodan, Eyfel Kulesi'ne kadar 800 farklı tasarımda şömine imal eden firma, 20'den fazla ülkeye ürün sattı. Bacasız şömineyi de Türkiye'de ilk kez üreten firma, bu sayede son dönemde artan toplu konut projelerinde de etkin rol aldı. Geçen sene 3 bin adedin üzerinde şömine sattıkları bilgisini veren Hürsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Makine Mühendisi Ali Araptarlı, "İhracat potansiyelimiz de artıyor. Bu rakamın yüzde 20'si ihracata gitti. Ayrıca 100'ün üzerinde şömine haznesi, 800'ün üzerinde dış giydirme modelimiz var" dedi. 


FRANSA TABUSU YIKILDI 

Dünyada şömine sektörünün merkezinin Fransa olarak bilindiğine de değinen Araptarlı şöyle devam etti: "Dünyaca ünlü şömine markaları Fransız'dır. Fransız şömine üreticileri...