12 / 05 / 2024

Hurşit Yıldırım avukat

Hurşit Yıldırım avukat

2014 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkanlığına Ak Parti'den Hurşit Yıldırım aday olarak gösterildi. Peki, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Kadıköy Belediye Başkanlığına aday olan Hurşit Yıldırım kimdir?

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşümün merkezi haline gelen Bursa'da kaçak yapılara taviz verilmiyor. Bu yıl, Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından 21 adet yapının yıkımı gerçekleşti.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33’ünü yeniden planlayarak Yıldırım’ı çarpık yapılaşmayla anılmayan modern şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da artık geleceğin planlandığını hatırlatarak kaçak inşaata başvurulmaması konusunda uyarılarda bulundu. Edebali, “Yıldırım’ın geleceğine dair hedeflerimiz var." dedi.

Yeni Yıldırım'da kaçak yapıya izin vermeyeceğiz!

Kentsel dönüşümle Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa asla geçit vermeyeceğiz" dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya izin verilmiyor!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı daha yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak istediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa asla geçit vermeyeceğiz" dedi.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı daha yaşanabilir bir şehir hale getirmek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım yolunda emin adımlarla yürürken kaçağa müsamaha etmeyeceğiz” dedi.

Bedrettin Yıldırım: Gemlik acilen taşınmalı!

İbrahim Yiğit ve beraberindeki vekillerle birlikte Gemlik Kuzey İmar Planı'nın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Milletvekili Bedrettin Yıldırım, "Deprem riskiyle karsı karşıya olan bu ilçemizi acil bir şekilde planlanan alanlara taşımalıyız" dedi.

Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi’nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Belediye tarafından tespit edilen Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit verilmeyecek!

Büyük kentsel dönüşüm hamlesini gündemine alan Yıldırım'da artık kaçak yapıya geçit verilmeyecek. Başkan Edebali, "Kaçak yapılaşma konusunda tüm hukuki süreç harfiyen uygulanacak. Kimsenin süphesi olmasın" dedi.

Hurşit Yıldırım avukat Haberi

Hurşit Yıldırım avukat

Hurşit Yıldırım kimdir?

2014 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkanlığına Ak Parti'den Hurşit Yıldırım aday olarak gösterildi. Peki, Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Kadıköy Belediye Başkanlığına aday olan Hurşit Yıldırım kimdir?


Hurşit Yıldırım biyografi..

1974 yılında Yozgat’ta doğdu. İlkokulu Kırşehir’de,orta öğretimini Yozgat’da  tamamladı.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Öğrencilik yıllarında sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında yer aldı.İstanbul Yozgatlılar Derneği Genel Sekreterliği görevinde bulundu.


AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatında 2002-2004 yılları arasında Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı , 2003 Siirt Seçimlerinde Siirt/Pervari SKM Başkanlığı çalışmasında bulundu. 


2004 mahalli idareler seçiminde Kadıköy Belediyesi 5. seçim döneminde Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Av. Hurşit Yıldırım aynı zamanda Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nda Tanıtım Medya Birim Başkanlığı ve Seçim İşleri Birim Başkanlığı görevinde bulundu. 


Akabinde AK Parti İstanbul İl Yedek...