03 / 05 / 2024

Hüsamettin Korkut

Hüsamettin Korkut

Karven Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Korkut tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Otomobil fiyatlarında son durum ne? Sıfır kilometrede 400 bin TL’nin altında kaç araç kaldı?

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Deprem sonrası daha güvenli bir ev almak isteyenler araçlarını satmaya başladı. Piyasaya ikinci el araç girişi hızlanınca fiyatlar düşecek" dedi.

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Emir Ceyhan, Emre Ceyhan, Hüsamettin Hatay ve Kandemir Atbakan ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Hüsamettin Hatay tarafından kuruldu.

Elitler Elektrik İnşaat Metal Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitler Elektrik İnşaat Metal Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin İşler tarafından kuruldu.

Araba fiyatlarında büyük düşüş yaşanacak! Son bir ay!

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın "Döviz kurunun da gerilemesiyle 1 ay sonra ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50’lik bir düşüş öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

Lintu Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lintu Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Tafaghodı Aserı ve Hüsamettin Ahrancani tarafından kuruldu.

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Hüsamettin Korkut Haberi

Hüsamettin Korkut

Karven Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Korkut tarafından 10  bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde kuruldu. 


Karven Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-GAYRİMENKUL a)Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak.  b)Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  c)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  d)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  e)Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  B-İNŞAAT...