17 / 05 / 2024

husamettin namlici

husamettin namlici

4A Turizm Yatırımları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüsamettin Namlıcı, Başkan Yardımcısı olarak Hamza Balcı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak İbrahim Kalender görev yapacak

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eşref Çelik  ve Husamettin Arslan tarafından kuruldu.

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hat İstanbul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Husamettin Alkan tarafından kuruldu. 

husamettin namlici Haberi

husamettin namlici

6 milyon TL sermaye değerine sahip olan 4A Turizm Yatırımları Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi; Hüsamettin Namlıcı, Hamza Balcı, İbrahim Kalender, Saim Kalender ve Eşref Balcı tarafından kuruldu.

Ortaklar arasındaki sermaye dağılımına göre;

1- Hüsamettin Namlıcı 1 milyon 649 bin 940 TL

2- Hamza Balcı 1 milyon 649 bin 940 TL

3- İbrahim Kalender 2 milyon 700 bin TL

4-Saim Kalender 60 bin TL

5- Eşref Balcı  - 60 bin TL.

Firmanın iş konusu; Yün, ipek, pamuk, sentetik elyaf ve benzeri malzemelerden üretilen her türlü halı, kilim, yolluk, seccade ve benzerlerinin ithali, ihracı, pazarlaması, alım ve satımı Konusu ile ilgili her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde...