19 / 05 / 2024

hüsein aksoy

hüsein aksoy

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, 18-22 Ekim tarihleri arasında, yeni inşa edilen Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Mersin Mobilya, Ev Tekstili ve Dayanıklı Tüketim Malları Fuarı'nın (Mersin Home Fuarı) Mersin Ticaret ve Sanayi Odasındaki (MTSO) tanıtım

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Ağustos'ta hizmete açılacak!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eğitim, sağlık, ekonomi, güvenlik ve sosyal projelerle ilgili konuştu. Aksoy, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin Ağustos ayında hizmete açılacağını söyledi.

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü İnşaat Lojistik Enerji Reklam Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksoy tarafından kuruldu. 

Nht Group Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nht Group Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyine Aksoy tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşümde gayrimenkuller nasıl ipotek alınır?

Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kontrol Birim Müdürü, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İnşaat Mühendisi Hüseyin Aksoy kentsel dönüşüm sürecinde ipotekli gayrimenkulleri değerlendirdi.

Diyarbakır'a yeni OSB'ler geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Mevcut organize sanayi bölgemizi 2 bin dönüm daha genişlettik, bir Tekstil Organize Sanayi Bölgesi kurduk. Urfa yolu üzerinde 3 bin dönümlük yeni bir organize sanayi bölgesi kurmak için çalışmalara başladık” diye konuştu.

Diyarbakır'da 290 milyon TL'lik 85 proje tamamlandı!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada, Diyarbakır'daki 249 projeden yapımı tamamlanan 85 yatırımın açılışının 1 Nisan'da gerçekleşeceğini söyledi.

Diyarbakırlı işadamları yatırım için kente geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy gurbette yaşayan Diyarbakırlı işadamlarını kente davet etti. Yarın Diyarbakır'da buluşacak işadamlarına kentteki iş fırsatları ve işbirliği olanakları anlatılacak.

AKS İnşaat, Türkiye'de hızla büyüyen 100 şirket listesine girdi!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Listenin 41’inci sırasında Trabzonspor yöneticisi, Zağnos Spor Kulübü Emre Aksoy’un şirketi AKS Grup İnşaat yer aldı.

Diyarbakır Alipınar Mahallesi'ne toptancılar sitesi geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla ve Sur İşadamları ve Toptancılar Derneği (SİDER) Başkanı Şükran Yılmaz arasında Sur İlçesi Alipınar Mahallesi sınırlarında Sur Toptancılar Sitesi yapımı ile ilgili protokol imzalandı.

Aksoylar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Evren Aksoy, Hüseyin Aksoy, Murat Bozkurt ve Ergün Aksoy ortaklığında kuruldu.

hüsein aksoy Haberi

hüsein aksoy


Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Mersin'in çeşitli özelliklerinin yanı sıra bir fuar kenti olarak anılacağını bildirdi.


Aksoy, 18-22 Ekim tarihleri arasında, yeni inşa edilen Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Mersin Mobilya, Ev Tekstili ve Dayanıklı Tüketim Malları Fuarı'nın (Mersin Home Fuarı) Mersin Ticaret ve Sanayi Odasındaki (MTSO) tanıtım toplantısında, bu tür etkinliklerin kent ekonomisine önemli katkılar sağladığını söyledi.


Mersin'in artık bir "Fuar kenti" olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Aksoy, "Kentimizde 5'inci fuar gerçekleştirilecek. Önümüzdeki süreçte bu organizasyonların daha da artacağına inanıyorum" dedi.


Mersin'in çeşitli özelliklerinin yanı sıra bir "Fuar Kenti" olarak anılacağını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu: "Kentimizde turizmin yılın 12 ayına yayılarak çeşitlendirilmesi


noktasında özellikle...