18 / 05 / 2024

hüseyin aslan işsizlik fonu

hüseyin aslan işsizlik fonu

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bugüne kadar İşsizlik Fonu'nda toplanan yaklaşık 90 milyar liranın sadece yüzde 10'luk kısmı olan 9 milyar lira ile Türkiye'de hem hiç evi olmayanlara ayda 300 lira ile 150 bin konut yapılabileceğini söyledi..

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Ekşi yeni şirket kurdu!

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Hüseyin Aslan: Fırsatçı müteahhitlerin tuzağına düşmeyin!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, inşaat sektöründe son zamanlarda fırsatçı müteahhitlerin türediğini söyledi ve vatandaşlara uyarıda bulundu.

İGA Havalimanı İşletmesi'nde Hüseyin Kadri Samsunlu dönemi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Kadri Samsunlu oldu.

Hüseyin Aslan: Ev sahibi olmak zorlaştı!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, demir fiyatlarındaki artışı ve artışın etkilerini değerlendirdi. Aslan, artışın, girişimcilerin ve halkın belini büktüğünü söyledi.

Hüseyin Sözlü'den Hurdacı esnafına iş yeri sözü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hurdacı esnafının projelendirmesi devam eden Temsa Fabrikası civarındaki Adana Seyhan Büyük Sanayi Sitesi’nde yeni işyeri sahibi olması için kolaylık sağlama sözü verdi

hüseyin aslan işsizlik fonu Haberi

hüseyin aslan işsizlik fonu


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, bugüne kadar İşsizlik Fonu'nda toplanan yaklaşık 90 milyar liranın sadece yüzde 10'luk kısmı olan 9 milyar lira ile Türkiye'de hem hiç evi olmayanlara ayda 300 lira ile 150 bin konut yapılabileceğini hem de sektörün hareketlendirilerek mimardan mühendise, teknisyenden işçiye birçok alanda işsizliğe çözüm üretilebileceğini söyledi. Aslan, "Kaynak hazır. Evsize ev, işsize iş. Yeter ki bu istensin." dedi. 

İşsizlik Fonu'nun devlet için ciddi bir kaynak haline geldiğini, toplanan 90 milyar liranın çok az bir kısmının işsizlere ödendiğini, geri kalanın farklı alanlarda kullanıldığını belirten Aslan, "Toplanan para inanılmaz bir rakam. 


Sadece bu paranın yüzde 10'luk kısmı ile ekonomide ciddi bir hareketlilik sağlanır. 2012 yılında fondaki miktarın yüzde 10'unun Güneydoğu Anadolu Projesi'ne (GAP) aktarıldığı belirtiliyor. 

Biz de diyoruz ki bir...