29 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü açıklamaları

Hüseyin Sözlü açıklamaları

11’incisi düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı açıldı. Fuarda açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu vurguladı

Hüseyin Sözlü’den Adana’ya 3. üniversite için güçbirliği çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’ya bir üniversite daha kazandırılması için kent dinamiklerinin, siyasi ayrım gözetmeden, işbirliği yapmasının çok önemli olduğunu açıkladı.

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu? Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar…

Milyonlarca emeklinin gündeminde "2022 yılında emekli zammı ne kadar olacak ve zam oranı ne zaman açıklanacak? " sorusu yer alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı sonrası açıklama geldi. İşte detaylar...

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Hüseyin Altaş: Son açıklanan kredi paketi sektörü canlandıracak!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, "Son açıklanan kredi paketinin bir canlanma getirmesini, yavaş yavaş toparlanma olmasını bekliyoruz” dedi...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Hüseyin Sözlü açıklamaları Haberi

Hüseyin Sözlü açıklamaları


11’incisi düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Fuarda stantları gezen Başkan Sözlü, Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu vurguladı


TÜYAP, ÇUFAŞ ve Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 11. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı’na 137 ulusal ve uluslar arası firma katıldı. Fuarda stantları gezen Başkan Sözlü’ye ilgi yoğundu. Stantları gezerken sık sık vatandaşların fotoğraf çekilme talebiyle durdurulan Başkan Sözlü, yaptığı değerlendirmede fuara olan katılımın yüksek olmasının fuarın amacına ulaştığını belirtti.


“ÖNCELİĞİMİZ ŞEHRİ KORUMAK”


Stantların birçoğunu ziyaret eden Başkan Sözlü, inşaat sektörünün günümüz Türkiye’sinde gözde sektörlerden bir tanesi olduğunu vurgularken kentsel dönüşüm konusuna dikkat çekti. Kentsel dönüşümde Adana Büyükşehir Belediyesi olarak yapı müteahhitleri ve vatandaş arasında bir köprü olduklarını...