24 / 07 / 2024

Hüseyin Üzülmez açıklamaları

Hüseyin Üzülmez açıklamaları

Başkan Üzülmez, "Kentsel dönüşümden vazgeçmedik. Emekevler ve Hacı Halim bölgesinde halkımız isterse kentsel dönüşüm yapabiliriz" dedi.

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

Hüseyin Oflaz: Gayrimenkul 4.0’ın ayak sesleri duyuluyor!

Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz yaptığı açıklamada gayrimenkul 4.0 ile beraber son zamanlarda sık sık gündeme gelen sektöre nesnelerin interneti, yapay zeka gibi bileşenlerin daha da hakim olacağını söyledi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Altaş: Son açıklanan kredi paketi sektörü canlandıracak!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, "Son açıklanan kredi paketinin bir canlanma getirmesini, yavaş yavaş toparlanma olmasını bekliyoruz” dedi...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Kartepe Belediyesi dekorasyon için 221 bin TL harcadı!

Eski Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye mobilyaları için 221 bin TL harcadı. 

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Hüseyin Üzülmez açıklamaları Haberi

Hüseyin Üzülmez açıklamaları


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve gelişinin ikinci yılında yaptıklarını ve yapmak istediklerini anlattı. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adem Turgut 'un sorusu üzerine kendisi ve ekibinin performansına karne notu veren Üzülmez, "Mükemmeliz diyemem ama barajı aştık, sınıfı 

geçtik. Bütçe imkanlarımızın azlığına rağmen yaptıklarımıza bakılırsa 100 üzerinden kendimize 70 veririm" dedi. Üzülmez vaat ettiği 41 projenin yüzde 60' ını da yaptıklarını açıkladı. 


KARTEPE Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediyenin 2 yıllık çalışmaları ve belediyecilik açısından sergilenen performansı ile ilgili My Green Otel'de basın toplantısı düzenledi. Belediye Başkan yardımcıları Bali Ilolat, Mehmet Filiz, Abdullah Yılmaz, Zafer Arat, Murat Sabri Çakır, Danışmanı Doç. Dr. Levent Atalı ile birlikte basının karşısına çıkan Başkan Üzülmez, 2 yılda Kartepe de yapılan belediye hizmetlerini anlattı ve hayata geçirmek istediği...