23 / 05 / 2024

Hüseyin Üzülmez kentsel dönüşüm

Hüseyin Üzülmez kentsel dönüşüm

Başkan Üzülmez, "Kentsel dönüşümden vazgeçmedik. Emekevler ve Hacı Halim bölgesinde halkımız isterse kentsel dönüşüm yapabiliriz" dedi.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Kartepe Belediyesi dekorasyon için 221 bin TL harcadı!

Eski Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye mobilyaları için 221 bin TL harcadı. 

174 yıllık Çuha Fabrikası restore ediliyor! 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in girişimleri sonucunda turizme kazandırılacak olan 174 yıllık Çuha Fabrikası için restorasyon çalışmaları başlayacak. 

Hüseyin Üzülmez'den imar revizyon planı açıklaması!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İmar Revizyon Planından etkilenen Tepetarla Mahallesi üzerinden kendisine atılan iddialara yanıt verdi...

Mimar Hüseyin Kaptan vefat etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Hüseyin Kaptan hayatını kaybetti.

Kartape'de imar düzenlemeleri devam ediyor!

Kartepe’de İmar Revizyon Planı çalışmalarının tamamlanması sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, açıklamalar yaptı.

Kartepe teleferiğe kavuşuyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yaptığı açıklamada, Kartepe'nin 50 yıllık hayali olan teleferik projesinin hayata geçirildiğini belirtti.

Hüseyin Genç: Konut sorunumuzu çözüme ulaştırıyoruz!

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, geleneksel bilgilendirme toplantısında öncelikli olarak ilçenin 18 uygulamasına ağırlık verdiklerini İfade ederek, "Konutlaşma gelişmeye katkı sağlamaktadır" dedi.

Kartepe teleferik projesi hızla ilerliyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in projelerinden biri olan Teleferik Projesi'ne ait çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin imar çalışmalarında önemli bir aşamaya gelindi.

Hüseyin Üzülmez kentsel dönüşüm Haberi

Hüseyin Üzülmez kentsel dönüşüm


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve gelişinin ikinci yılında yaptıklarını ve yapmak istediklerini anlattı. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adem Turgut 'un sorusu üzerine kendisi ve ekibinin performansına karne notu veren Üzülmez, "Mükemmeliz diyemem ama barajı aştık, sınıfı 

geçtik. Bütçe imkanlarımızın azlığına rağmen yaptıklarımıza bakılırsa 100 üzerinden kendimize 70 veririm" dedi. Üzülmez vaat ettiği 41 projenin yüzde 60' ını da yaptıklarını açıkladı. 


KARTEPE Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediyenin 2 yıllık çalışmaları ve belediyecilik açısından sergilenen performansı ile ilgili My Green Otel'de basın toplantısı düzenledi. Belediye Başkan yardımcıları Bali Ilolat, Mehmet Filiz, Abdullah Yılmaz, Zafer Arat, Murat Sabri Çakır, Danışmanı Doç. Dr. Levent Atalı ile birlikte basının karşısına çıkan Başkan Üzülmez, 2 yılda Kartepe de yapılan belediye hizmetlerini anlattı ve hayata geçirmek istediği...